‘’Darıca’yla gurur duyduk’’

Spor 15.12.2016 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Darıca’yla gurur duyduk’’

Darıca G.B’yi ziyaret eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, sarı yeşillilerin Türkiye Kupası’nda elde ettiği başarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, Darıca’nın sportif başarılardaki etkinliğinden dolayı ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti.

Kocaeli’ndeki futbol kulüplerini sırasıyla ziyaret eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun son durağı Darıca Gençlerbirliği oldu. Vali Güzeloğlu’nun ziyaretinde izinli olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın yerine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan vekalet ederken, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Darıca G.B kulüp yöneticilerinden İbrahim Pilavcı ve Lokman Demirtaş katıldı. KARABACAK’I TEBRİK ETTİ Samimi sohbetiyle dikkat çeken Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilk olarak kulüp tesislerini gezdi. Tesisleri çok beğendiğini söyleyen Vali Güzeloğlu, Darıca G.B’nin son dönemki yükselişini taktirle takip ettiğini ve özellikle Türkiye Kupası’nda elde edilen başarının önemine vurgu yaptı. Darıca’nın son dönemde futbolun yanı sıra Atletizm Şampiyonası’nda elde ettiği başarılara dikkat çeken Güzeloğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti. ÖZTÜRK: STADYUM İÇİN 1 TRİLYON HARCADIK Darıca G.B Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk 2.Lig hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, takımın gidişatından memnun olduklarını söyledi. Stadyumda gerçekleşen yenileme çalışmalarıyla ilgili Vali Güzeloğlu’na bilgi veren Başkan Öztürk, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da desteğiyle stadyum koltukları ve soyunma odalarının yenilenmesine yaklaşık 1 trilyon para harcadıklarını söyledi. KARABACAK: ŞEREF DUYDUK Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise sportif faaliyetler ve projelerle ilgili bilgiler vererek mini olimpiyat projesi ve alanı müsait olan her okula kapalı spor salonu inşa edeceklerini söyledi. Vali Güzeloğlu’nun ziyaretinden dolayı şeref duyduklarını belirten Başkan Karabacak, sportif başarıların önemine vurgu yaparak Darıca G.B’yi başarıya taşımak adına önemli bir çaba sarf ettiklerini söyledi.    Vali Güzeloğlu, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen Darıca G.B antrenmanını izledi      Vali Güzeloğlu, kulüp tesislerini gezerek tam not verdi.     Vali Güzeloğlu ve Başkan Karabacak samimi görüntüleriyle dikkat çekti.     Vali Güzeloğlu, kaptan Sinan’a başarılar diledi.     Vali Güzeloğlu, günün anısına Darıca G.B teknik ekip ve futbolcularıyla fotoğraf çektirdi.  
Darıca G.B’yi ziyaret eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, sarı yeşillilerin Türkiye Kupası’nda elde ettiği başarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, Darıca’nın sportif başarılardaki etkinliğinden dolayı ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti.

Kocaeli’ndeki futbol kulüplerini sırasıyla ziyaret eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun son durağı Darıca Gençlerbirliği oldu. Vali Güzeloğlu’nun ziyaretinde izinli olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın yerine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan vekalet ederken, Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Darıca G.B kulüp yöneticilerinden İbrahim Pilavcı ve Lokman Demirtaş katıldı.

KARABACAK’I TEBRİK ETTİ

Samimi sohbetiyle dikkat çeken Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilk olarak kulüp tesislerini gezdi. Tesisleri çok beğendiğini söyleyen Vali Güzeloğlu, Darıca G.B’nin son dönemki yükselişini taktirle takip ettiğini ve özellikle Türkiye Kupası’nda elde edilen başarının önemine vurgu yaptı. Darıca’nın son dönemde futbolun yanı sıra Atletizm Şampiyonası’nda elde ettiği başarılara dikkat çeken Güzeloğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı tebrik etti.

ÖZTÜRK: STADYUM İÇİN 1 TRİLYON HARCADIK

Darıca G.B Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk 2.Lig hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, takımın gidişatından memnun olduklarını söyledi. Stadyumda gerçekleşen yenileme çalışmalarıyla ilgili Vali Güzeloğlu’na bilgi veren Başkan Öztürk, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da desteğiyle stadyum koltukları ve soyunma odalarının yenilenmesine yaklaşık 1 trilyon para harcadıklarını söyledi.

KARABACAK: ŞEREF DUYDUK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise sportif faaliyetler ve projelerle ilgili bilgiler vererek mini olimpiyat projesi ve alanı müsait olan her okula kapalı spor salonu inşa edeceklerini söyledi. Vali Güzeloğlu’nun ziyaretinden dolayı şeref duyduklarını belirten Başkan Karabacak, sportif başarıların önemine vurgu yaparak Darıca G.B’yi başarıya taşımak adına önemli bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

 

 Vali Güzeloğlu, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen Darıca G.B antrenmanını izledi

 

 

 Vali Güzeloğlu, kulüp tesislerini gezerek tam not verdi.

 

 

Vali Güzeloğlu ve Başkan Karabacak samimi görüntüleriyle dikkat çekti.

 

 

Vali Güzeloğlu, kaptan Sinan’a başarılar diledi.

 

 

Vali Güzeloğlu, günün anısına Darıca G.B teknik ekip ve futbolcularıyla fotoğraf çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.