19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ZAFER için Bir Arada

Darıca 30.08.2017 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca ZAFER için Bir Arada

Darıca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’e çelen sunumu yaparak start verdi

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ali Aktaş ve Darıca Belediyesi Başkanv Vekili Metin Söylemez’in kurum çelenklerini sunmasının ardından tüm katılımcılar Saygı Duruşu  ve İstaklal Marşının okunmasını gerçekleştirdiler. Törene çelenk sunum protokolünün dışında Darıca Ak Parti İlçe Başkanvekili Ufuk Acay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet tatoğlu,  Darıca Belediye Meclis Üyeleri, gaziler, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. VATANDAŞ KATILIMI AZDI Cuma günü başlayan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kapsayan idari 10 günlük tatil nedeniyle Darıcalılar kenti erken terketmiş olabileceği gerekçesi ile Darıca Cumhuriyet MNeydanı’nda düzenlenen törene vatandaş katılımı azdı. Törende Garnizon Komutanı Piyade Pinbaşı Ali Aktaş günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparken Erzurum Yöresine ait BAR ekibi de folklör gösterileri sundu. Bayrak isimli şiir lise öğrencisi tarafından okunurken katılımcılar duygulu anlar yaşadı. Tören Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrikleri kabul programına geçilmek üzere Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.
Darıca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’e çelen sunumu yaparak start verdi

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ali Aktaş ve Darıca Belediyesi Başkanv Vekili Metin Söylemez’in kurum çelenklerini sunmasının ardından tüm katılımcılar Saygı Duruşu  ve İstaklal Marşının okunmasını gerçekleştirdiler. Törene çelenk sunum protokolünün dışında Darıca Ak Parti İlçe Başkanvekili Ufuk Acay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet tatoğlu,  Darıca Belediye Meclis Üyeleri, gaziler, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞ KATILIMI AZDI

Cuma günü başlayan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da kapsayan idari 10 günlük tatil nedeniyle Darıcalılar kenti erken terketmiş olabileceği gerekçesi ile Darıca Cumhuriyet MNeydanı’nda düzenlenen törene vatandaş katılımı azdı. Törende Garnizon Komutanı Piyade Pinbaşı Ali Aktaş günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparken Erzurum Yöresine ait BAR ekibi de folklör gösterileri sundu. Bayrak isimli şiir lise öğrencisi tarafından okunurken katılımcılar duygulu anlar yaşadı. Tören Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrikleri kabul programına geçilmek üzere Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.