Darıca Zaferi coşkuyla kutladı!

Darıca 02.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Zaferi coşkuyla kutladı!

Darıca’da 10 puan farkla seçimi kazanan Cumhur İttifakı, seçim zaferini Cumhuriyet Meydanı’nda kutladı. Yeni Başkan Muzaffer Bıyık, “Mazbatamızı alarak sahaya ineceğiz ve Darıca’da yaşayan 202 bin insanın hizmetkarı olacağız.” Dedi.

Cumhur İttifakı Darıca’da seçim zaferini büyük coşku içerisinde kutladı. 31 Mart Yerel seçimlerinde 10 puan farkla Darıca’da Belediye Başkanlığı’nı kazanan AK Parti Adayı Muzaffer Bıyık, sevenleriyle ve parti Teşkilatlarıyla Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda seçim zaferini kutladı. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı, meşalelerin ardı arkasına yakıldığı kutlama programında Bıyık’a büyük sevgi vardı. Programa görevi devretmeye hazırlanan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli 24.Dönem Milletvekili Mehmet Ali Okur, eski Gebze ve Darıca Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, AK Parti ilçe Başkanı Ufuk Acay, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve çok sayıda isim katıldı. VATANDAŞIN MESAJINI ALDIK Büyük sevgi gösterileri altında konuşan Çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “80 günlük yoğun bir kampanya dönemi yaşadık, kendimizi ve Projelerimizi anlattık. Azizi milletimizi her zaman olduğu gibi yine Cumhur İttifakı’na destek verdi. Beka Meselesinde yanımızda oldu. Cumhur İttifakı olarak şunu söylemekte fayda var: biz hedefleri olan bir siyasi hareketiz. İlçe Başkanlarımızla beraber bir hedef belirleyip, yüzde 58 oy almayı hedefliyoruz dedik. Gerisinde kaldık ama vatandaşımızın verdiği mesajı iyi okuyacağız. 5 yıl boyunca göreve geldik. Bize düşen gece gündüz, canhıraş bir şekilde çalışmak.”dedi. 202 BİN İNSANIN HİZMETKARIYIZ Darıca’da yaşayan kimseye hizmet ayrılımı yapılmayacağını ve herkesin hizmetkarı olduklarını belirten Bıyık, “Mazbatamızı aldığımız an sahaya çıkacağız ve eksikleri gidereceğiz. Nerede, ne eksik varsa bunları tamamlayacağız. Bizim rehberimiz, seçim beyannamemiz olacak. Vatandaşa ne söz verdiysek, bunların arkasında durmak için gayret edeceğiz. Muzaffer Bıyık kimdir peki? Muzaffer Bıyık evet Fırıncıdır, ekmeğine sahip çıkan emekçi bir insandır. Muzaffer Bıyık kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmaz. Ekmeğine ve davasına bakar, kentine hizmet etmek için bir yola çıkmıştır. Bu böyle bilinsin. 9 yıl ilçe Başkanlığı yaptık, bu süre içinde hep birlik içerisinde olduk. Kimseyi hakir görmedik bu zaman zarfı içerisinde. Göreve gelince de hangi görüşe sahip olursa olsun, Muzaffer Bıyık 202 bin insanın hizmetkarıdır.”diye konuştu. SONUÇLARI HAZMEDEMEYENLER VAR Seçim sonuçlarını hazmedemeyenlerin olduğunu ifade eden başkan Bıyık, “Bu seçimlerde Yüzde 52,5 oy aldık. Bize yüzde 47,5 neden oy vermedi diyen bir yapımız var bizim. Asla bunu sorgulama hakkımız yok. Ama onların nedenlerini biz kendimize dert edineceğiz, daha çok çalışıp onlarında gönlünü alacağız. Ama görüyoruz ki milletin iradesine saygı göstermeyen, hazmedemeyenlerde de var. Ben de bunları azizi milletimizin takdirine havale ediyorum.”dedi.  
Darıca’da 10 puan farkla seçimi kazanan Cumhur İttifakı, seçim zaferini Cumhuriyet Meydanı’nda kutladı. Yeni Başkan Muzaffer Bıyık, “Mazbatamızı alarak sahaya ineceğiz ve Darıca’da yaşayan 202 bin insanın hizmetkarı olacağız.” Dedi.

Cumhur İttifakı Darıca’da seçim zaferini büyük coşku içerisinde kutladı. 31 Mart Yerel seçimlerinde 10 puan farkla Darıca’da Belediye Başkanlığı’nı kazanan AK Parti Adayı Muzaffer Bıyık, sevenleriyle ve parti Teşkilatlarıyla Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda seçim zaferini kutladı. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı, meşalelerin ardı arkasına yakıldığı kutlama programında Bıyık’a büyük sevgi vardı. Programa görevi devretmeye hazırlanan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli 24.Dönem Milletvekili Mehmet Ali Okur, eski Gebze ve Darıca Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, AK Parti ilçe Başkanı Ufuk Acay, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve çok sayıda isim katıldı.

VATANDAŞIN MESAJINI ALDIK

Büyük sevgi gösterileri altında konuşan Çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “80 günlük yoğun bir kampanya dönemi yaşadık, kendimizi ve Projelerimizi anlattık. Azizi milletimizi her zaman olduğu gibi yine Cumhur İttifakı’na destek verdi. Beka Meselesinde yanımızda oldu. Cumhur İttifakı olarak şunu söylemekte fayda var: biz hedefleri olan bir siyasi hareketiz. İlçe Başkanlarımızla beraber bir hedef belirleyip, yüzde 58 oy almayı hedefliyoruz dedik. Gerisinde kaldık ama vatandaşımızın verdiği mesajı iyi okuyacağız. 5 yıl boyunca göreve geldik. Bize düşen gece gündüz, canhıraş bir şekilde çalışmak.”dedi.

202 BİN İNSANIN HİZMETKARIYIZ

Darıca’da yaşayan kimseye hizmet ayrılımı yapılmayacağını ve herkesin hizmetkarı olduklarını belirten Bıyık, “Mazbatamızı aldığımız an sahaya çıkacağız ve eksikleri gidereceğiz. Nerede, ne eksik varsa bunları tamamlayacağız. Bizim rehberimiz, seçim beyannamemiz olacak. Vatandaşa ne söz verdiysek, bunların arkasında durmak için gayret edeceğiz. Muzaffer Bıyık kimdir peki? Muzaffer Bıyık evet Fırıncıdır, ekmeğine sahip çıkan emekçi bir insandır. Muzaffer Bıyık kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmaz. Ekmeğine ve davasına bakar, kentine hizmet etmek için bir yola çıkmıştır. Bu böyle bilinsin. 9 yıl ilçe Başkanlığı yaptık, bu süre içinde hep birlik içerisinde olduk. Kimseyi hakir görmedik bu zaman zarfı içerisinde. Göreve gelince de hangi görüşe sahip olursa olsun, Muzaffer Bıyık 202 bin insanın hizmetkarıdır.”diye konuştu.

SONUÇLARI HAZMEDEMEYENLER VAR

Seçim sonuçlarını hazmedemeyenlerin olduğunu ifade eden başkan Bıyık, “Bu seçimlerde Yüzde 52,5 oy aldık. Bize yüzde 47,5 neden oy vermedi diyen bir yapımız var bizim. Asla bunu sorgulama hakkımız yok. Ama onların nedenlerini biz kendimize dert edineceğiz, daha çok çalışıp onlarında gönlünü alacağız. Ama görüyoruz ki milletin iradesine saygı göstermeyen, hazmedemeyenlerde de var. Ben de bunları azizi milletimizin takdirine havale ediyorum.”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.