Darıcalı Cansu, Amerika'da trafik canavarı kurbanı

Darıca 04.12.2016 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı Cansu, Amerika'da trafik canavarı kurbanı

Darıca Emek Mahallesi'nde oturan Bayram ailesinin kızları Cansu Bayram, Yüksek Lisans eğitimi için gittiği ABD'de trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi alan Darıcalı aile yıkıldı. Darıca Emek Mahallesi'nde oturan ve Yüksek Lisans eğitimi için ABD'ye giden Cansu Bayram, trafik canavarı kurbanı oldu. Colorado’da yasayan Cansu Bayram geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. New Mexico sınırında meydana gelen kazada 28 yasındaki Cansu Bayram kullandığı arabanın şarampole yuvarlanması sonucu hayatini kaybetti. Sabah 7:30 sularında meydana gelen kazanın Cansu Bayram’ın direksiyon başında uyuması nedeniyle olduğu sanılıyor. Olay yerinde hayatini kaybeden Cansu Bayram’in cenazesi New Mexico morguna kaldırıldı. Cansu Bayram'ın cenazesi daha sonra Darıca'da yaşayan ailesine gönderildi. Ailesi acı haberle yıkılırken Cansu Bayram, cenaze namazından sonra Darıca Belediyesi Balçık Mezarlığında toprağa verildi.  

Darıca Emek Mahallesi'nde oturan Bayram ailesinin kızları Cansu Bayram, Yüksek Lisans eğitimi için gittiği ABD'de trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi alan Darıcalı aile yıkıldı.

Darıca Emek Mahallesi'nde oturan ve Yüksek Lisans eğitimi için ABD'ye giden Cansu Bayram, trafik canavarı kurbanı oldu. Colorado’da yasayan Cansu Bayram geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. New Mexico sınırında meydana gelen kazada 28 yasındaki Cansu Bayram kullandığı arabanın şarampole yuvarlanması sonucu hayatini kaybetti.

Sabah 7:30 sularında meydana gelen kazanın Cansu Bayram’ın direksiyon başında uyuması nedeniyle olduğu sanılıyor.

Olay yerinde hayatini kaybeden Cansu Bayram’in cenazesi New Mexico morguna kaldırıldı. Cansu Bayram'ın cenazesi daha sonra Darıca'da yaşayan ailesine gönderildi. Ailesi acı haberle yıkılırken Cansu Bayram, cenaze namazından sonra Darıca Belediyesi Balçık Mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.