19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Diş hekimleri ‘Korona’ ile mücadele ediyor!

Darıca 27.05.2020 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı Diş hekimleri ‘Korona’ ile mücadele ediyor!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 52 Diş Hekimi ve 32 yardımcı sağlık personeli, ilk günden itibaren Koronavirüs mücadelesine destek veriyor. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan 52 diş hekimi ve 32 yardımcı sağlık personeli Covid-19 mücadelesine destek vererek İhtiyaç duyulan kamu kurum ve kuruluşlarında, İlçe Sağlık Müdürlükleri ile birlikte test ekiplerinde, hastane ve filyasyon çalışmalarında görev aldı. FEDAKÂRLIKLARI ASLA UNUTULMAYACAK Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray Ünaldı; “Koronavirüsle mücadelenin çok önemli ayağı olan filyasyonda; Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Covid polikliniklerinde ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan tüm personelimize teşekkür ederiz. Bu hastalığı yok etmek için gösterdikleri katkılar; hastanelerde, ev ev dolaşıp filyasyon görevinde, karantina yurtlarında, ilçe sağlıklarda ve polis kontrol noktalarında ateş ölçerken yaptıkları bu fedakârlıklar asla unutulmayacak. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak toplumun sağlığı için gereken tedbirleri almaya ve verilecek görevleri üstlenmeye her zaman hazırız” dedi. DİŞ HEKİMLERİNDEN “EVDE KAL TÜRKIYE!” ÇAĞRISI Tüm dünyada özellikle sağlık sektöründe çalışanlar açısından hayati riskli ve yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz. Bu görünmez düşmanı hep beraber yeneceğiz. Siz halkımızdan istediğimiz tek şey ise sosyal izolasyon kurallarına uyarak biz sağlık çalışanlarına destek olmaya devam etmenizdir. EVDE KAL TÜRKİYE!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan 52 Diş Hekimi ve 32 yardımcı sağlık personeli, ilk günden itibaren Koronavirüs mücadelesine destek veriyor.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan 52 diş hekimi ve 32 yardımcı sağlık personeli Covid-19 mücadelesine destek vererek İhtiyaç duyulan kamu kurum ve kuruluşlarında, İlçe Sağlık Müdürlükleri ile birlikte test ekiplerinde, hastane ve filyasyon çalışmalarında görev aldı.

FEDAKÂRLIKLARI ASLA UNUTULMAYACAK

Darıca ADSM Başhekimi Dt. Eray Ünaldı; “Koronavirüsle mücadelenin çok önemli ayağı olan filyasyonda; Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Covid polikliniklerinde ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan tüm personelimize teşekkür ederiz. Bu hastalığı yok etmek için gösterdikleri katkılar; hastanelerde, ev ev dolaşıp filyasyon görevinde, karantina yurtlarında, ilçe sağlıklarda ve polis kontrol noktalarında ateş ölçerken yaptıkları bu fedakârlıklar asla unutulmayacak. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak toplumun sağlığı için gereken tedbirleri almaya ve verilecek görevleri üstlenmeye her zaman hazırız” dedi.

DİŞ HEKİMLERİNDEN “EVDE KAL TÜRKIYE!” ÇAĞRISI

Tüm dünyada özellikle sağlık sektöründe çalışanlar açısından hayati riskli ve yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz. Bu görünmez düşmanı hep beraber yeneceğiz. Siz halkımızdan istediğimiz tek şey ise sosyal izolasyon kurallarına uyarak biz sağlık çalışanlarına destek olmaya devam etmenizdir. EVDE KAL TÜRKİYE!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.