Darıcalı Emre profesyonel oluyor!

Spor 29.05.2017 - 19:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Emre profesyonel oluyor!

Geçen sezonun başından bu yana Darıca Gençlerbirliği A takımıyla birlikte antrenmanlara çıkan alt yapının yıldız oyuncularından Emre Alan, 2017-2018 sezonunda sarı yeşillilerle profesyonel sözleşme imzalayacak. Geçen sezon Teknik Direktör Ramazan Silin’in raporu doğrultusunda A takıma alınan, antrenmanlardaki gayretli çalışmasının yanı sıra, Bolu ve Antalya kampında oynadığı hazırlık maçlarında gelecek adına iyi sinyaller veren 1998 doğumlu genç oyuncu, Darıca G.B yönetiminin kararı doğrultusunda yeni sezonda A takımda profesyonel olarak mücadele edecek. YÖNETİM MASAYA YUMRUĞUNU VURDU Geçen sezonun 7’nci haftasında göreve gelen Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun alt yapı oyuncularına olan olumsuz bakış açısını geçemeyen Darıca G.B yönetimi, bu kez masaya yumruğunu erkenden vurarak Darıca’nın çocuğu Emre Alan’la sözleşme imzalama kararı aldı. Sağ kanatta görev yapan genç yıldız Emre, Darıca Gençlerbirliği’nin geleceği olarak gösteriliyor.

Geçen sezonun başından bu yana Darıca Gençlerbirliği A takımıyla birlikte antrenmanlara çıkan alt yapının yıldız oyuncularından Emre Alan, 2017-2018 sezonunda sarı yeşillilerle profesyonel sözleşme imzalayacak. Geçen sezon Teknik Direktör Ramazan Silin’in raporu doğrultusunda A takıma alınan, antrenmanlardaki gayretli çalışmasının yanı sıra, Bolu ve Antalya kampında oynadığı hazırlık maçlarında gelecek adına iyi sinyaller veren 1998 doğumlu genç oyuncu, Darıca G.B yönetiminin kararı doğrultusunda yeni sezonda A takımda profesyonel olarak mücadele edecek.

YÖNETİM MASAYA YUMRUĞUNU VURDU

Geçen sezonun 7’nci haftasında göreve gelen Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun alt yapı oyuncularına olan olumsuz bakış açısını geçemeyen Darıca G.B yönetimi, bu kez masaya yumruğunu erkenden vurarak Darıca’nın çocuğu Emre Alan’la sözleşme imzalama kararı aldı. Sağ kanatta görev yapan genç yıldız Emre, Darıca Gençlerbirliği’nin geleceği olarak gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.