Darıcalı gençlerin yoluna set!

Spor 12.01.2017 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı gençlerin yoluna set!

Darıca G.B’nin alt yapı yarası kanamaya devam ediyor. Darıca G.B yönetimi sezon başından bu yana A takımla idmanlara çıkan Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan için yönetim, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun kararı doğrultusunda profesyonel sözleşme imzalatmayacak. Sezon başında Teknik Direktör Ramazan Silin’in isteği doğrultusunda alt yapıdan A takıma alınan, antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdikleri performansla Darıca G.B’nin geleceği olarak gösterilen Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan’a Teknik Direktör Galip Gündoğdu’dan veto geldi. Devre arasında profesyonel yapılacakları konuşulan iki genç yeteneği kadrosunda düşünmeyen Gündoğdu, Emre ve Oğuzhan’ın profesyonel yapılmasına sıcak bakmadığını yönetime iletti. OYNATMAYACAĞIM FUTBOLCUYU ALMANIN ANLAMI YOK Geniş bir kadroya sahip olduklarını ve bu yüzden Emre ve Oğuzhan’a şans verme olasılığının olmadığını belirten Gündoğdu yönetime, ‘’Oynatmayacağım futbolcuyu profesyonel yapmamızın anlamı yok. Profesyonel sözleşme imzaladığı an bu futbolcuları BAL ligine de gönderemeyiz. İki futbolcunun da geleceğini düşünüyoruz. Bu yüzden şu an için profesyonel yapmayalım’’ dediği öğrenildi. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ‘RİSK’ OLARAK GÖRÜYOR Yıllar sonra alt yapıdan A takıma dahil edilen iki yetenekli futbolcunun profesyonel yapılmaması şaşkınlık yaratırken, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun genç futbolculara olan bakış açısı hayal kırıklığı yarattı. Sezon başından bu yana antrenmanlarda yapılan çift kale maçlarda her iki futbolcuya süre vermeyen Gündoğdu, şampiyonluk yolunda bu iki futbolcuya şans vermeyi ‘risk’ olarak nitelendirdi.

Darıca G.B’nin alt yapı yarası kanamaya devam ediyor. Darıca G.B yönetimi sezon başından bu yana A takımla idmanlara çıkan Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan için yönetim, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun kararı doğrultusunda profesyonel sözleşme imzalatmayacak.

Sezon başında Teknik Direktör Ramazan Silin’in isteği doğrultusunda alt yapıdan A takıma alınan, antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdikleri performansla Darıca G.B’nin geleceği olarak gösterilen Emre Alan ve Oğuzhan Ceylan’a Teknik Direktör Galip Gündoğdu’dan veto geldi. Devre arasında profesyonel yapılacakları konuşulan iki genç yeteneği kadrosunda düşünmeyen Gündoğdu, Emre ve Oğuzhan’ın profesyonel yapılmasına sıcak bakmadığını yönetime iletti.

OYNATMAYACAĞIM FUTBOLCUYU ALMANIN ANLAMI YOK

Geniş bir kadroya sahip olduklarını ve bu yüzden Emre ve Oğuzhan’a şans verme olasılığının olmadığını belirten Gündoğdu yönetime, ‘’Oynatmayacağım futbolcuyu profesyonel yapmamızın anlamı yok. Profesyonel sözleşme imzaladığı an bu futbolcuları BAL ligine de gönderemeyiz. İki futbolcunun da geleceğini düşünüyoruz. Bu yüzden şu an için profesyonel yapmayalım’’ dediği öğrenildi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ‘RİSK’ OLARAK GÖRÜYOR

Yıllar sonra alt yapıdan A takıma dahil edilen iki yetenekli futbolcunun profesyonel yapılmaması şaşkınlık yaratırken, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun genç futbolculara olan bakış açısı hayal kırıklığı yarattı. Sezon başından bu yana antrenmanlarda yapılan çift kale maçlarda her iki futbolcuya süre vermeyen Gündoğdu, şampiyonluk yolunda bu iki futbolcuya şans vermeyi ‘risk’ olarak nitelendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.