GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı gençten alkışlanacak davranış!

Darıca 18.11.2019 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı gençten alkışlanacak davranış!

Darıca sahile koşu yapmak için giden Arslan Çehrelioğlu, sahilin çöplük içinde olduğunu görünce tüm sahili temizledi. Darıcalı gencin bu davranışı vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Koşu yapmak için Darıca sahile giden Arslan Çehrelioğlu, sahili çöplük içinde görünce büyük bir temizliğe girişti. 3 saatte 30 çöp poşeti çöp toplayan Çehrelioğlu’nun bu davranışı vatandaşlardan büyük takdir topladı. Sahile çöp atanları uyaran Arslan Çehrelioğlu, “Bu sabah koşmak yerine çöplük halinde olan burayı temizleyeyim dedim. 3 saatte bu hale geldi. 30'dan fazla poşet çöp ve alkol şişesi çıktı. Tabiî bir sürü şişe de kırılmış. En çok çıkan çöpler: ay çekirdeği kabuğu, izmarit, sigara paketleri! Eğer yere izmarit, çekirdek kabuğu gibi çöpleri atmak istiyorsanız, lütfen evinize, odanıza, yattığınız yere atın. Sonra bakın bakalım nasıl görünüyor. HİÇ Mİ UTANMANIZ YOK! Ortak alanlarımızı kirletmeyelim. Evimizi kirletmeyelim. Hayvanlar bunları yiyecek sanıp yiyebiliyor ve ölüyorlar. İzmaritlerinizi de zahmet olmazsa çöplere atınız! Kimse sizin çöplerinizi doğada sokakta görmek zorunda değil. Hayret ediyorum, bu kadar çöpü insan nasıl olur da böyle atar? Hiç mi utanma, düşünme, akıl yok. Eğer bu şekilde çöp toplamaya girişirseniz mutlaka kalın bir eldiven kullanın. Elinize ufak bir misina hiç ummadığınız anda girebilir! Ve mutlaka gözlük kullanın. Gözünüze her an bir şey sıçrayabilir” dedi.
Darıca sahile koşu yapmak için giden Arslan Çehrelioğlu, sahilin çöplük içinde olduğunu görünce tüm sahili temizledi. Darıcalı gencin bu davranışı vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Koşu yapmak için Darıca sahile giden Arslan Çehrelioğlu, sahili çöplük içinde görünce büyük bir temizliğe girişti. 3 saatte 30 çöp poşeti çöp toplayan Çehrelioğlu’nun bu davranışı vatandaşlardan büyük takdir topladı. Sahile çöp atanları uyaran Arslan Çehrelioğlu, “Bu sabah koşmak yerine çöplük halinde olan burayı temizleyeyim dedim. 3 saatte bu hale geldi. 30'dan fazla poşet çöp ve alkol şişesi çıktı. Tabiî bir sürü şişe de kırılmış. En çok çıkan çöpler: ay çekirdeği kabuğu, izmarit, sigara paketleri! Eğer yere izmarit, çekirdek kabuğu gibi çöpleri atmak istiyorsanız, lütfen evinize, odanıza, yattığınız yere atın. Sonra bakın bakalım nasıl görünüyor.

HİÇ Mİ UTANMANIZ YOK!

Ortak alanlarımızı kirletmeyelim. Evimizi kirletmeyelim. Hayvanlar bunları yiyecek sanıp yiyebiliyor ve ölüyorlar. İzmaritlerinizi de zahmet olmazsa çöplere atınız! Kimse sizin çöplerinizi doğada sokakta görmek zorunda değil. Hayret ediyorum, bu kadar çöpü insan nasıl olur da böyle atar? Hiç mi utanma, düşünme, akıl yok. Eğer bu şekilde çöp toplamaya girişirseniz mutlaka kalın bir eldiven kullanın. Elinize ufak bir misina hiç ummadığınız anda girebilir! Ve mutlaka gözlük kullanın. Gözünüze her an bir şey sıçrayabilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.