GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı Gönüllüler Yaşlıların İhtiyaçlarını Karşıladı

Darıca 26.12.2017 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Gönüllüler Yaşlıların İhtiyaçlarını Karşıladı

Darıca Yaşlılar Derneği, ‘Yaşlılarla Gönül Köprüsü Projesi’ni gerçekleştirdi.

Darıca Yaşlılar Derneği, Darıca’da yaşayan 85 yaş ve üzeri vatandaşların yardımına koştu. Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklamada, “Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman’ın himayelerinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz, bu yıl Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de aramıza katıldığı Gönül Köprüsü projemizin 3. Yılının 2. Ayı etkinliğini gerçekleştirdik.” dedi.     GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ Darıca’da yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını tespit ederek onlarla ilgilenildiğini belirten Dernek Başkanı Sekban, “Gönül Köprüsü Projemiz ile ilçemizde yaşayan 85 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın kişisel öz bakımları ve günlük rutin sağlık kontrollerini yaptık. Yaptığımız gözlemlerle yaşlı vatandaşlarımızın eksiklerini tespit ederek eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Gönüllü öğrencilerimiz ve dernek üyelerimizle, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızla bir araya gelip ‘Gönül Köprüsü’ kuruyoruz. Projemizin yürümesine vesile olan tüm paydaşlarımıza, ulaşımımızın aksamadan yürümesini sağlayan Darıca Belediyesi Garaj Amirliğine, Bağışçı ve Gönüllülerimize ve Gönüldaşlarımıza projemize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.     
Darıca Yaşlılar Derneği, ‘Yaşlılarla Gönül Köprüsü Projesi’ni gerçekleştirdi.

Darıca Yaşlılar Derneği, Darıca’da yaşayan 85 yaş ve üzeri vatandaşların yardımına koştu. Darıca Yaşlılar Derneği Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklamada, “Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman’ın himayelerinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz, bu yıl Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de aramıza katıldığı Gönül Köprüsü projemizin 3. Yılının 2. Ayı etkinliğini gerçekleştirdik.” dedi.

 

 

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ

Darıca’da yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını tespit ederek onlarla ilgilenildiğini belirten Dernek Başkanı Sekban, “Gönül Köprüsü Projemiz ile ilçemizde yaşayan 85 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın kişisel öz bakımları ve günlük rutin sağlık kontrollerini yaptık. Yaptığımız gözlemlerle yaşlı vatandaşlarımızın eksiklerini tespit ederek eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Gönüllü öğrencilerimiz ve dernek üyelerimizle, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızla bir araya gelip ‘Gönül Köprüsü’ kuruyoruz. Projemizin yürümesine vesile olan tüm paydaşlarımıza, ulaşımımızın aksamadan yürümesini sağlayan Darıca Belediyesi Garaj Amirliğine, Bağışçı ve Gönüllülerimize ve Gönüldaşlarımıza projemize verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.