19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Karslılar KAISİAD’da

Darıca 24.02.2016 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı Karslılar KAISİAD’da

Darıca Karslılar Derneği Yönetimi, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği’ni Gebze Dernek Binası’nda ziyaret etti. Darıca Karslılar Derneği tarafından Darıca’da hayata geçirilmesi planlanan “Evde Bakım ve Gelişim” projesi hakkında bilgilendirme yapan Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, “Valilik, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞ-KUR, Halk Eğitim Merkezi ile tüm görüşmelerimizi ve protokol hazırlıklarımızı tamamladık. Projemizin hayata geçmesi adına prosedürlerimiz tamamlandı. Kayıt kabulüne de başladık.”dedi. Aytekin’in bu bilgilendirme sunumunu dinleyen KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasreddin Bavaş, “Proje gerçekten önemli. Hemen hemen tüm aşamalarında da ilerleme kaydedilmiş. Derneklerimizin bu tür projeler içinde olması ve bu projelerde toplumsal başarı sağlamı bizleri de memnun ediyor.” Dedi. Kongrelerini yeni tamamlayan ve yeni bir yönetim oluşturan KAISİAD Yönetim Kurulu başkanı Bavaş’a hayırlı olsun temennilerini de sunan Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin proje çalışmaları dışında ilçedeki faaliyetleri adına da bilgilendirme yaptı.

Darıca Karslılar Derneği Yönetimi, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği’ni Gebze Dernek Binası’nda ziyaret etti.

Darıca Karslılar Derneği tarafından Darıca’da hayata geçirilmesi planlanan “Evde Bakım ve Gelişim” projesi hakkında bilgilendirme yapan Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, “Valilik, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞ-KUR, Halk Eğitim Merkezi ile tüm görüşmelerimizi ve protokol hazırlıklarımızı tamamladık. Projemizin hayata geçmesi adına prosedürlerimiz tamamlandı. Kayıt kabulüne de başladık.”dedi. Aytekin’in bu bilgilendirme sunumunu dinleyen KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasreddin Bavaş, “Proje gerçekten önemli. Hemen hemen tüm aşamalarında da ilerleme kaydedilmiş. Derneklerimizin bu tür projeler içinde olması ve bu projelerde toplumsal başarı sağlamı bizleri de memnun ediyor.” Dedi. Kongrelerini yeni tamamlayan ve yeni bir yönetim oluşturan KAISİAD Yönetim Kurulu başkanı Bavaş’a hayırlı olsun temennilerini de sunan Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin proje çalışmaları dışında ilçedeki faaliyetleri adına da bilgilendirme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.