GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı kursiyerler eserlerini sergiledi!

Darıca 11.06.2019 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı kursiyerler eserlerini sergiledi!

Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde el sanatları ve giyim sergisi açtı. Darıca’da 300’e yakın kursun hünerlerinin vitrine çıktığı sergiye Darıcalılar’ın ilgisi yoğun oldu.

Sergiye; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer’in yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve kurum müdürleri katıldı. ÖZDAĞ: BİN 353 KURS AÇTIK Birbirinden farklı alanlarda gerçekleşen renkli serginin açılış konuşmasını yapan Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, Hal Eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özdağ, 15 Eylül 2018’den bu yana Bin 353 kurs açtıklarını, 10 bin 750’sinin erkek, 20 bin 400’ünün ise bayan olmak üzere toplam 31 bin 150 kursiyere kurs verdiklerini söyledi. Ayrıca Cash for Work Avrupa Projesi işe toplam 352 Suriyeli vatandaşlara yönelik iş karşılığında kurs açtıklarını, bu kursiyerlerin 294’ünün kadın, 58’inin ise erkekten oluştuğunu belirtti. KARAMAN: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER Sergiye katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursların topluma önemli fayda getirdiğinin altını çizerek, verilen emek sonucunda ortaya çıkanları görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Karaman, “Toplum ihtiyaçlarına yönelik kurslar ile bireylerin iş bulmasını kolaylaştırıyor. Değerli kursiyerlerimiz eğitim öğretim yılı boyunca emeklerini ortaya koydular. Kursiyerlerimiz başta olmak üzere kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyorum”dedi. BIYIK’TAN SERGİYE TAM NOT Kaymakam Karaman ile birlikte sergiyi inceleyerek kurs öğretmenlerini tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan öğretmenlere Darıca Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bıyık sergi ile ilgili özgü dolu sözler sarf ederek, kurslara katılan 7’den 70’e vatandaşların bilgi ve becerilerini geliştirdiği söyledi. SERGİDE TANIDIK BİR YÜZ Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı kursiyerlerin ürünlerinin görücüye çıktığı sergide tanıdık bir yüz dikkat çekti. Bölgemizin amatör futboldaki köklü kulüplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor’un Sportif Direktörü olan Serdar Bulun’un eşi Selcan Bulun, Çini-Seramik sanatıyla Darıcalılar’ı karşıladı. Halk Eğitim Müdürlüğü’nde öğretmenlik yapan Bulun, kursiyerlerin yaptıkları çalışmalarının sergilenmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bizim için en önemli şey kursiyerlerimize bu işi sevdirmek, özellikle bu tür kurslar bayanların kendi öz güvenlerini kazanması için önemli bir eğitim alanı.  Sergiye inanılmaz bir ilgi ve merak var bizlerde eğitimci olarak bu durumdan çok memnunuz '' dedi.     HABER: ÇAĞLAR AKAR
Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde el sanatları ve giyim sergisi açtı. Darıca’da 300’e yakın kursun hünerlerinin vitrine çıktığı sergiye Darıcalılar’ın ilgisi yoğun oldu.

Sergiye; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer’in yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve kurum müdürleri katıldı.

ÖZDAĞ: BİN 353 KURS AÇTIK

Birbirinden farklı alanlarda gerçekleşen renkli serginin açılış konuşmasını yapan Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, Hal Eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özdağ, 15 Eylül 2018’den bu yana Bin 353 kurs açtıklarını, 10 bin 750’sinin erkek, 20 bin 400’ünün ise bayan olmak üzere toplam 31 bin 150 kursiyere kurs verdiklerini söyledi. Ayrıca Cash for Work Avrupa Projesi işe toplam 352 Suriyeli vatandaşlara yönelik iş karşılığında kurs açtıklarını, bu kursiyerlerin 294’ünün kadın, 58’inin ise erkekten oluştuğunu belirtti.

KARAMAN: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Sergiye katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursların topluma önemli fayda getirdiğinin altını çizerek, verilen emek sonucunda ortaya çıkanları görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Karaman, “Toplum ihtiyaçlarına yönelik kurslar ile bireylerin iş bulmasını kolaylaştırıyor. Değerli kursiyerlerimiz eğitim öğretim yılı boyunca emeklerini ortaya koydular. Kursiyerlerimiz başta olmak üzere kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

BIYIK’TAN SERGİYE TAM NOT

Kaymakam Karaman ile birlikte sergiyi inceleyerek kurs öğretmenlerini tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan öğretmenlere Darıca Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bıyık sergi ile ilgili özgü dolu sözler sarf ederek, kurslara katılan 7’den 70’e vatandaşların bilgi ve becerilerini geliştirdiği söyledi.

SERGİDE TANIDIK BİR YÜZ

Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı kursiyerlerin ürünlerinin görücüye çıktığı sergide tanıdık bir yüz dikkat çekti. Bölgemizin amatör futboldaki köklü kulüplerinden Hidropaks Gebze Tayfunspor’un Sportif Direktörü olan Serdar Bulun’un eşi Selcan Bulun, Çini-Seramik sanatıyla Darıcalılar’ı karşıladı. Halk Eğitim Müdürlüğü’nde öğretmenlik yapan Bulun, kursiyerlerin yaptıkları çalışmalarının sergilenmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bizim için en önemli şey kursiyerlerimize bu işi sevdirmek, özellikle bu tür kurslar bayanların kendi öz güvenlerini kazanması için önemli bir eğitim alanı.  Sergiye inanılmaz bir ilgi ve merak var bizlerde eğitimci olarak bu durumdan çok memnunuz '' dedi.  

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.