Darıcalı Kuyumcu Coronavirüsü Yendi

Darıca 20.04.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı Kuyumcu Coronavirüsü Yendi

Darıcanın tanınmış isimlerinden kuyumcu Feyzullah Ercan, bir süredir mücadele ettiği corona virüs sınavını kazandı. Tedavisi oldukça başarılı geçen ve artık tamamen sağlığına kavuşan Ercan, hastalığı yüzde yüz olarak atlatmanın sevincini yaşıyor. Ercan, hastaneden çıkarak evinde dinlenirken hastalığını atlatmasının ardından sevenlerine ve dostlarına bir mesaj gönderdi. ARTIK ÇOK MUTLU Ercan mesajında “Bu rahatsızlığımdan dolayı başkanımız Meşaik beye ilgisi alakası için çok çok teşekkür ederi.  Ayrıca üye arkadaşların duyarlıkları için tüm üye arkadaşlarımıza hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah kimseyi böyle bir kötü hastalıkla sınamasın” diyerek mutluluğunu doyasıya paylaştı.

Darıcanın tanınmış isimlerinden kuyumcu Feyzullah Ercan, bir süredir mücadele ettiği corona virüs sınavını kazandı. Tedavisi oldukça başarılı geçen ve artık tamamen sağlığına kavuşan Ercan, hastalığı yüzde yüz olarak atlatmanın sevincini yaşıyor. Ercan, hastaneden çıkarak evinde dinlenirken hastalığını atlatmasının ardından sevenlerine ve dostlarına bir mesaj gönderdi.

ARTIK ÇOK MUTLU

Ercan mesajında “Bu rahatsızlığımdan dolayı başkanımız Meşaik beye ilgisi alakası için çok çok teşekkür ederi.  Ayrıca üye arkadaşların duyarlıkları için tüm üye arkadaşlarımıza hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah kimseyi böyle bir kötü hastalıkla sınamasın” diyerek mutluluğunu doyasıya paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.