19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Miniklerden Ağrı’ya Destek

Darıca 11.10.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Miniklerden Ağrı’ya Destek

Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri Ağrı’da kitap ve okul malzemesi ihtiyacı olan öğrencilere destekte bulundu.

Eğitim faaliyetlerinin yanı sıra; hemen hemen her hafta yeni bir toplumsal projeyi başlatıp, kamuoyuna sosyal içerikli mesajlar vermeyi sürdüren Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri bu kez de Ağrı’da kitap ve okul malzemesi ihtiyacı olan öğrencilere elini uzattı. Yapılan sosyal proje hakkında bilgi veren Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Yardım projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak kıyafet, kitap, kırtasiye malzemelerimizi minik kalplerle paylaştık, paylaşmamızı da sürdüreceğiz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal projeler ile öğrencilerimize küçük yaşta sorumluluk aşılıyoruz. İyi bir insan olmanın gereklerini kavrayan minik öğrencilerimiz projelerimize destek vererek bizleri gururlandırıyor. Yardım projemizde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri Ağrı’da kitap ve okul malzemesi ihtiyacı olan öğrencilere destekte bulundu.

Eğitim faaliyetlerinin yanı sıra; hemen hemen her hafta yeni bir toplumsal projeyi başlatıp, kamuoyuna sosyal içerikli mesajlar vermeyi sürdüren Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri bu kez de Ağrı’da kitap ve okul malzemesi ihtiyacı olan öğrencilere elini uzattı. Yapılan sosyal proje hakkında bilgi veren Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Yardım projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak kıyafet, kitap, kırtasiye malzemelerimizi minik kalplerle paylaştık, paylaşmamızı da sürdüreceğiz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal projeler ile öğrencilerimize küçük yaşta sorumluluk aşılıyoruz. İyi bir insan olmanın gereklerini kavrayan minik öğrencilerimiz projelerimize destek vererek bizleri gururlandırıyor. Yardım projemizde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.