Darıcalı Miniklerden Örnek Davranış

Darıca 16.09.2018 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Miniklerden Örnek Davranış

15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde Darıca Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı ile öğrencileri okulu ve mahalleyi çöplerden arındırdı.

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı ile anasınfı ve birinci sınıf öğrencileri, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde okul ve mahalledeki çöpleri temizleyerek, vatandaşları yerlere çöp atmama konusunda uyardı. Müdür Yapıcı ve öğrencilere veliler de eşlik etti. Müdür Yapıcı ile birlikte sokakları temizleyen çocuklar, dükkan önlerinde bulunan çöpleri topladı, esnafları da çöpleri atmamaları konusunda uyardı. Çocuklar, çevre temizliği ile ilgili çeşitli bilgilerle vatandaşları ve esnafı bilinçlendirdi. ÇEVREYİ KİRLETMEMELİYİZ Çevreyi temiz tutmanın en başarılı yolunun çevreyi kirletmemekten geçtiğini dile getiren Darıca Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, "Çocukları farkındalık oluşturmak, çevre bilincini aşılamak için burada çevre temizlik kampanyası yapıyoruz. Öğrencilerimiz ile birlikte bir çevre kültürü geliştirmek istiyoruz. Çözüm çevreyi kirletmemekten geçiyor. Böylece ilerleyen yaşlarda çevreyi temiz tutacak bir topluma kavuşmuş olacağız. Çocuklarımız bu bilinçle hem kendileri çevre kültürünü yakalamış oluyor, hem de çevreyi temiz tutmayla ilgili bilinçli bir şekilde çevresine sahip çıkıyor." diye konuştu. KÜBRA AKABALI
15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde Darıca Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı ile öğrencileri okulu ve mahalleyi çöplerden arındırdı.

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı ile anasınfı ve birinci sınıf öğrencileri, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde okul ve mahalledeki çöpleri temizleyerek, vatandaşları yerlere çöp atmama konusunda uyardı. Müdür Yapıcı ve öğrencilere veliler de eşlik etti. Müdür Yapıcı ile birlikte sokakları temizleyen çocuklar, dükkan önlerinde bulunan çöpleri topladı, esnafları da çöpleri atmamaları konusunda uyardı. Çocuklar, çevre temizliği ile ilgili çeşitli bilgilerle vatandaşları ve esnafı bilinçlendirdi.

ÇEVREYİ KİRLETMEMELİYİZ

Çevreyi temiz tutmanın en başarılı yolunun çevreyi kirletmemekten geçtiğini dile getiren Darıca Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, "Çocukları farkındalık oluşturmak, çevre bilincini aşılamak için burada çevre temizlik kampanyası yapıyoruz. Öğrencilerimiz ile birlikte bir çevre kültürü geliştirmek istiyoruz. Çözüm çevreyi kirletmemekten geçiyor. Böylece ilerleyen yaşlarda çevreyi temiz tutacak bir topluma kavuşmuş olacağız. Çocuklarımız bu bilinçle hem kendileri çevre kültürünü yakalamış oluyor, hem de çevreyi temiz tutmayla ilgili bilinçli bir şekilde çevresine sahip çıkıyor." diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.