GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı müdüre korona ateşi düştü

Darıca 13.08.2020 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı müdüre korona ateşi düştü

      -- Darıcalı müdüre korona ateşi düştü Darıcalı müdürün acı günü Bolu Göynük İlçe Milli Eğitim Müdürü iken üç yıl önce İstanbul İstanbul Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Murat Şit Covid-19 virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi. Gebze Bölgesinin sevilen isimlerinden birisi olan Gebze Eğitim Bir sendikası eski başkanı ve Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şit'in kardeşi Murat Şit'in vefat haberi Gebze Bölgesinde büyük bir üzüntü oluşturdu. Kardeşinin vefatını Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şit, “Bu imtihan bize çok ağır geldi dostlar” diyerek duyurdu. Ümit Medya olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. MURAT ŞİT   ADEM ŞİT

 

 

 

--

Darıcalı müdüre korona ateşi düştü

Darıcalı müdürün acı günü

Bolu Göynük İlçe Milli Eğitim Müdürü iken üç yıl önce İstanbul İstanbul Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Murat Şit Covid-19 virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

Gebze Bölgesinin sevilen isimlerinden birisi olan Gebze Eğitim Bir sendikası eski başkanı ve Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şit'in kardeşi Murat Şit'in vefat haberi Gebze Bölgesinde büyük bir üzüntü oluşturdu. Kardeşinin vefatını Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Adem Şit, “Bu imtihan bize çok ağır geldi dostlar” diyerek duyurdu. Ümit Medya olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

MURAT ŞİT

 

ADEM ŞİT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.