Darıcalı muhtarlardan Törk'e ziyaret

Kocaeli 11.12.2015 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı muhtarlardan Törk'e ziyaret

CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Darıcalı muhtarlar da dün Törk'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Törk de muhtarlara ziyaret nedeniyle teşekkür etti. CHP Darıca İlçe başkanı olan Yakup Törk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Darıca'daki çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerin yanı sıra iş ve siyaset dünyası da Törk'e tebrik ziyaretlerinde bulunuyor. Darıca Muhtarlar Birliği de önceki gün Törk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Genç bir ismin ilçe başkanı olmasını olumlu karşılayan muhtarlar, Törk'ü tebrik ettiler. MUHTARLAR DEMOKRASİNİN EN ÖNEMLİ UNSURLARINDANDIR CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk de samimi ziyaret nedeniyle Darıcalı muhtarlara teşekkür ederek "Partim bana önemli bir sorumluluk verdi. Bu sorumluluğumun farkındayım ve CHP'yi Darıca'da iyi bir noktaya getirmek için elimden geleni yapacağım. Muhtarlar demokrasimizin en önemli unsurlarındandır. Mahallelerinde seçimle iş başına gelen muhtarlarımız bizim için çok kıymetlidir. Biz de yeni dönemde CHP'yi mahallelerde daha aktif hale getirmek için mahalle çalışmaları yapacağız. Bu süreçte muhtarlarımızla da daha fazla istişare halinde olacağız. Mahallelerin sorunlarını tespit konusunda sizlerden destek isteyeceğiz" dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Darıcalı muhtarlar da dün Törk'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Törk de muhtarlara ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

CHP Darıca İlçe başkanı olan Yakup Törk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Darıca'daki çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerin yanı sıra iş ve siyaset dünyası da Törk'e tebrik ziyaretlerinde bulunuyor. Darıca Muhtarlar Birliği de önceki gün Törk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Genç bir ismin ilçe başkanı olmasını olumlu karşılayan muhtarlar, Törk'ü tebrik ettiler.

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN EN ÖNEMLİ UNSURLARINDANDIR

CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk de samimi ziyaret nedeniyle Darıcalı muhtarlara teşekkür ederek "Partim bana önemli bir sorumluluk verdi. Bu sorumluluğumun farkındayım ve CHP'yi Darıca'da iyi bir noktaya getirmek için elimden geleni yapacağım. Muhtarlar demokrasimizin en önemli unsurlarındandır. Mahallelerinde seçimle iş başına gelen muhtarlarımız bizim için çok kıymetlidir. Biz de yeni dönemde CHP'yi mahallelerde daha aktif hale getirmek için mahalle çalışmaları yapacağız. Bu süreçte muhtarlarımızla da daha fazla istişare halinde olacağız. Mahallelerin sorunlarını tespit konusunda sizlerden destek isteyeceğiz" dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.