Darıcalı Öğrenciler Düzce Üniversitesi’ni Yakından Tanıdı

Darıca 31.10.2018 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Öğrenciler Düzce Üniversitesi’ni Yakından Tanıdı

Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Gezi Kulübü, üniversite eğitimini ve kampüs yaşamını daha yakından görmek amacıyla Düzce Konuralp Yerleşkesini ziyaret gerçekleştirdi.

Öğretmenleri rehberliğinde 84 öğrencinin katıldığı program, Eğitim Fakültesi ziyareti ile başladı. Eğitim Fakültesi bünyesindeki Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nü ziyaret eden misafir öğrenciler, bölüm hakkında öğretim elemanlarımızdan önemli bilgiler edindi.  Daha sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ziyaret eden Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri, laboratuvarları ve derslikleri inceleyerek tıp eğitimiyle ilgili bilmedikleri ve merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşma imkânı elde etti. Ziyaretlerinin, üniversite ve meslek seçimi konusunda oldukça verimli geçtiğini belirten öğrenciler, geleceklerine yön verecek bilgiler aktaran üniversite yetkililerine teşekkür ettiler. KÜBRA AKABALI
Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi Gezi Kulübü, üniversite eğitimini ve kampüs yaşamını daha yakından görmek amacıyla Düzce Konuralp Yerleşkesini ziyaret gerçekleştirdi.

Öğretmenleri rehberliğinde 84 öğrencinin katıldığı program, Eğitim Fakültesi ziyareti ile başladı. Eğitim Fakültesi bünyesindeki Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nü ziyaret eden misafir öğrenciler, bölüm hakkında öğretim elemanlarımızdan önemli bilgiler edindi.  Daha sonra Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ziyaret eden Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri, laboratuvarları ve derslikleri inceleyerek tıp eğitimiyle ilgili bilmedikleri ve merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşma imkânı elde etti. Ziyaretlerinin, üniversite ve meslek seçimi konusunda oldukça verimli geçtiğini belirten öğrenciler, geleceklerine yön verecek bilgiler aktaran üniversite yetkililerine teşekkür ettiler.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.