GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı öğrenciler finalde

Darıca 06.07.2020 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı öğrenciler finalde

Genç Başarı Vakfı tarafından organize edilen GençBizz Liseler Arası Girişimcilik Programında Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 500 lise girişimcilik şirketi arasından finale katılmaya hak kazanan 35 şirketten biri oldu. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Oğuz Darıcalı öğrencileri tebrik ederek bir açıklamada bulundu. Oğuz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genç Başarı Vakfı tarafından organize edilen GençBizz Liseler Arası Girişimcilik Programında Darıca Öğretmen Füsun Erdemir M.T.A.L. Abdullah Çermaoğlu ve Gülay Karaman Siner koordinatörlüğünde 11. sınıf öğrencilerimizden Senanur Selda Çetinkaya, Aslı Nur Karatosun, Özge Gelgeç, Damlanur Sadıç ve Zehra Akpolat tarafından kurulan PETRİCHOR adlı lise girişimcilik şirketi ile bu yıl organizasyona katılmıştır. Türkiye genelinde yaklaşık 500 lise girişimcilik şirketi arasından finale katılmaya hak kazanan 35 şirketten biri olmuştur. Kocaeli ilini organizasyonda temsil etme şansı yakalamıştır. TEBRİK EDERİZ Projede; Bebeklere ilaç vermeyi kolaylaştıran bir emzik geliştirmişlerdir. Ürünün tasarımında emziğin içerisine yerleştirilecek bir ilaç haznesi ve emziğin üzerine yerleştirilecek ışıklı ve sesli ikaz lambası ile bebeğin ilacı almasının sağlanması amaçlanmıştır. Ayrıca emziğin üzerine yerleştirilen ikaz lambası sayesinde bebeğin emziği attığı anda annenin fark etmesi amaçlanmıştır. Okulumuzu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.”

Genç Başarı Vakfı tarafından organize edilen GençBizz Liseler Arası Girişimcilik Programında Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 500 lise girişimcilik şirketi arasından finale katılmaya hak kazanan 35 şirketten biri oldu.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Oğuz Darıcalı öğrencileri tebrik ederek bir açıklamada bulundu. Oğuz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genç Başarı Vakfı tarafından organize edilen GençBizz Liseler Arası Girişimcilik Programında Darıca Öğretmen Füsun Erdemir M.T.A.L. Abdullah Çermaoğlu ve Gülay Karaman Siner koordinatörlüğünde 11. sınıf öğrencilerimizden Senanur Selda Çetinkaya, Aslı Nur Karatosun, Özge Gelgeç, Damlanur Sadıç ve Zehra Akpolat tarafından kurulan PETRİCHOR adlı lise girişimcilik şirketi ile bu yıl organizasyona katılmıştır. Türkiye genelinde yaklaşık 500 lise girişimcilik şirketi arasından finale katılmaya hak kazanan 35 şirketten biri olmuştur. Kocaeli ilini organizasyonda temsil etme şansı yakalamıştır.

TEBRİK EDERİZ

Projede; Bebeklere ilaç vermeyi kolaylaştıran bir emzik geliştirmişlerdir. Ürünün tasarımında emziğin içerisine yerleştirilecek bir ilaç haznesi ve emziğin üzerine yerleştirilecek ışıklı ve sesli ikaz lambası ile bebeğin ilacı almasının sağlanması amaçlanmıştır. Ayrıca emziğin üzerine yerleştirilen ikaz lambası sayesinde bebeğin emziği attığı anda annenin fark etmesi amaçlanmıştır. Okulumuzu, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.