19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Öğrenciler TEMA Gönüllüsü

Darıca 02.10.2018 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Öğrenciler TEMA Gönüllüsü

Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri TEMA gönüllüsü oldu. Gönüllü öğrencilerin rozetleri TEMA Gebze temsilcisi Feride Özkan Deniz Yıldız tarafından takıldı.

Öğrenciler gönüllü kartlarını alarak TEMA gönüllüsü oldular. Öğrencilerin doğayla kurduğu ilişkide daha hassas ve çevre sorunlarına karşı daha duyarlı olacaklarını söyleyen Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Minik öğrencilerimiz artık bir TEMA gönüllüsü. Doğa sevgisini küçük yaşlarda çocuklarımıza aşılarsak, geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakırız. Öğrenciler okul arkadaşlarını ve ailelerini de tema gönüllüsü olmaya davet edecekler.” dedi. ÖNEMLİ BİR ADIM Çevre sorunlarının olmadığı yaşanılabilir bir gelecek için erken yaşta farkındalık oluşturmanın önemine değinen Sağdıç, “Desteklerinden dolayı ailelere ve öğretmenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. TEMA ailesine katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Toprağı, havayı suyu korumaya ben de varım diyerek herkese örnek olacak çok önemli bir adım attılar.” diye konuştu. Darıca Faik Şahenk İlkokulu 3/A sınıfına TEMA Gebze Temsilcisi tarafından ‘Bu sınıfın öğrencileri TEMA gönüllüsüdür’ yazılı tabela asıldı. KÜBRA AKABALI
Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri TEMA gönüllüsü oldu. Gönüllü öğrencilerin rozetleri TEMA Gebze temsilcisi Feride Özkan Deniz Yıldız tarafından takıldı.

Öğrenciler gönüllü kartlarını alarak TEMA gönüllüsü oldular. Öğrencilerin doğayla kurduğu ilişkide daha hassas ve çevre sorunlarına karşı daha duyarlı olacaklarını söyleyen Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “Minik öğrencilerimiz artık bir TEMA gönüllüsü. Doğa sevgisini küçük yaşlarda çocuklarımıza aşılarsak, geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakırız. Öğrenciler okul arkadaşlarını ve ailelerini de tema gönüllüsü olmaya davet edecekler.” dedi.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Çevre sorunlarının olmadığı yaşanılabilir bir gelecek için erken yaşta farkındalık oluşturmanın önemine değinen Sağdıç, “Desteklerinden dolayı ailelere ve öğretmenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. TEMA ailesine katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Toprağı, havayı suyu korumaya ben de varım diyerek herkese örnek olacak çok önemli bir adım attılar.” diye konuştu. Darıca Faik Şahenk İlkokulu 3/A sınıfına TEMA Gebze Temsilcisi tarafından ‘Bu sınıfın öğrencileri TEMA gönüllüsüdür’ yazılı tabela asıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.