Darıcalı Öğrenciler Yardım Etti

Darıca 30.03.2017 - 21:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Öğrenciler Yardım Etti

Darıca ilçesinden, Suriye'nin Azez kentindeki Türkmen çocuklarına ulaştırılmak üzere okul çantası ve kırtasiye malzemesi gönderildi.

    Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kampanya çerçevesinde, ilçedeki okullardan toplanan okul çantası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım tırı, düzenlenen törenle Azez kentindeki Türkmen çocuklarına yollandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Darıca ilçesinden, Suriye'nin Azez kentindeki Türkmen çocuklarına ulaştırılmak üzere okul çantası ve kırtasiye malzemesi gönderildi.

 

 

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen kampanya çerçevesinde, ilçedeki okullardan toplanan okul çantası ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım tırı, düzenlenen törenle Azez kentindeki Türkmen çocuklarına yollandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.