19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Öğrencilerden Diyabet Farkındalığı

Darıca 18.11.2018 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Öğrencilerden Diyabet Farkındalığı

Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri düzenlediği etkinlik ile Diyabet konusunda farkındalık yarattı.

Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Koçbay “Okulumuzda düzenlenen Dünya Diyabet Günü etkinliklerine Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ 1921 yılında insülini bularak diyabet hastası milyonlarca hastanın tedavisini mümkün kılan Fredrick Bantig’in doğum yıl dönümü anısına her yıl düzenlenen Dünya Diyabet Günü etkinliğinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Uzmanı Selma Kabacan Demir ve Hemşir Özkan Özkırımlı tarafından hazırlanan sunumlar ile 10. Ve 11. Sınıf öğrencileri ve velileri Diyabet, tanı, tedavi, korunma ve İnsülin konularında bilgilendirildi. ”dedi. BROŞÜR DAĞITILDI Dünya Diyabet Günü etkinlikleri çerçevesinde Mustafa Kemal İlkokulu da DarıcaPark AVM ve Afşinbey Lisesi ile birlikte diyabet konusunda DarıcaPark AVM’de farkındalık etkinliğinde bulundu. Etkinlikte AVM de bulunan kişilerin kan şeker ölçümü yapılıp ardından kan şeker değerlerinin yazılı olduğu kartlar ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. KÜBRA AKABALI
Darıca Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri düzenlediği etkinlik ile Diyabet konusunda farkındalık yarattı.

Öğretmen Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Koçbay “Okulumuzda düzenlenen Dünya Diyabet Günü etkinliklerine Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

1921 yılında insülini bularak diyabet hastası milyonlarca hastanın tedavisini mümkün kılan Fredrick Bantig’in doğum yıl dönümü anısına her yıl düzenlenen Dünya Diyabet Günü etkinliğinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Uzmanı Selma Kabacan Demir ve Hemşir Özkan Özkırımlı tarafından hazırlanan sunumlar ile 10. Ve 11. Sınıf öğrencileri ve velileri Diyabet, tanı, tedavi, korunma ve İnsülin konularında bilgilendirildi. ”dedi.

BROŞÜR DAĞITILDI

Dünya Diyabet Günü etkinlikleri çerçevesinde Mustafa Kemal İlkokulu da DarıcaPark AVM ve Afşinbey Lisesi ile birlikte diyabet konusunda DarıcaPark AVM’de farkındalık etkinliğinde bulundu. Etkinlikte AVM de bulunan kişilerin kan şeker ölçümü yapılıp ardından kan şeker değerlerinin yazılı olduğu kartlar ve bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.