Darıcalı Öğretmenler Platform Oluşturacak

Darıca 19.02.2018 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Öğretmenler Platform Oluşturacak

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturma azmindeyiz.” dedi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yazılı bir açıklama yaptı. Oğuz açıklamasında; zamana uyum sağlayarak değişim gerçekleştirmek istediğini söyleyerek,  “Değerli öğretmenlerim, siz kıymetli meslektaşlarımın birikimlerinden yararlanarak ortaya çıkacak özgün fikirler doğrultusunda eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek istiyoruz. DESTEK BEKLİYORUZ Aynı zamanda siz değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturma azmindeyiz. Bu oluşum içerisinde siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısının, amaçladığımız bu gelişimi ve değişimi daha da hızlandıracağına inanıyor ve sizlerin desteğinizi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi. HABER: KÜBRA AKABALI
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturma azmindeyiz.” dedi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yazılı bir açıklama yaptı. Oğuz açıklamasında; zamana uyum sağlayarak değişim gerçekleştirmek istediğini söyleyerek,  “Değerli öğretmenlerim, siz kıymetli meslektaşlarımın birikimlerinden yararlanarak ortaya çıkacak özgün fikirler doğrultusunda eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek istiyoruz.

DESTEK BEKLİYORUZ

Aynı zamanda siz değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturma azmindeyiz. Bu oluşum içerisinde siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısının, amaçladığımız bu gelişimi ve değişimi daha da hızlandıracağına inanıyor ve sizlerin desteğinizi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.