19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı öğretmenlerden çifte kupa

Spor 23.11.2016 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı öğretmenlerden çifte kupa

8 Kasım'da başlayan ve 2 hafta süren 24 Kasım Öğretmenler günü Erkekler ve Kadınlar Voleybol Turnuvası'nda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Darıcalı öğretmenler hem kadınlar hem de erkekler kategorisinde turnuvayı 3.olarak tamamladı.

      Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası önceki gün Hasan Gemici Spor Salonu'nda sona erdi. Turnuvada öğretmenler, profesyonel sporcuları aratmayacak nitelikte bir mücadele göstererek gözlerin pasını sildiler. Yaklaşık 2 hafta süren ve Kocaeli’deki tüm ilçelerin katıldığı turnuvada Darıcalı öğretmenler önemli bir başarıya imza attılar. Hem kadınlar, hem de erkekler kategorilerinde  düzenlenen ilçeler arası Öğretmenler Voleybol Turnuvası’nda Darıcalı öğretmenler her iki kategoride de 3.oldular. PROTOKOL TAM KADRO  Ödül törenine Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,  Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turgay Bulut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirel, Kartepe Endüstri ve Mesleki Lisesi Müdürü Cevdet Ofluoğlu, Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzaldağ, Kartepe Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Gezer, Okul Sporları Koordinatörü Göksel Ali Argun, tertip kurulu üyeleri Mustafa Kürkan, ve Gürhan Öztürk de final gününde salondaki yerini aldı. Kadınlar ödül töreni ile ilgili detaylar ise yarınki sayımızda olacak. KADINLAR SIRALAMA: 1.İzmit Öğretmenler 2.Gebze Öğretmenler 3.Darıca Öğretmenler 4.Kartepe Öğretmenler ERKEKLER SIRALAMA: 1.İzmit Öğretmenler 2.Kartepe Öğretmenler 3.Darıca Öğretmenler 4.Çayırova Öğretmenler
8 Kasım'da başlayan ve 2 hafta süren 24 Kasım Öğretmenler günü Erkekler ve Kadınlar Voleybol Turnuvası'nda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Darıcalı öğretmenler hem kadınlar hem de erkekler kategorisinde turnuvayı 3.olarak tamamladı.

 

 

 

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası önceki gün Hasan Gemici Spor Salonu'nda sona erdi. Turnuvada öğretmenler, profesyonel sporcuları aratmayacak nitelikte bir mücadele göstererek gözlerin pasını sildiler. Yaklaşık 2 hafta süren ve Kocaeli’deki tüm ilçelerin katıldığı turnuvada Darıcalı öğretmenler önemli bir başarıya imza attılar. Hem kadınlar, hem de erkekler kategorilerinde  düzenlenen ilçeler arası Öğretmenler Voleybol Turnuvası’nda Darıcalı öğretmenler her iki kategoride de 3.oldular.

PROTOKOL TAM KADRO 

Ödül törenine Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,  Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turgay Bulut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşmet Batur, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirel, Kartepe Endüstri ve Mesleki Lisesi Müdürü Cevdet Ofluoğlu, Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzaldağ, Kartepe Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Gezer, Okul Sporları Koordinatörü Göksel Ali Argun, tertip kurulu üyeleri Mustafa Kürkan, ve Gürhan Öztürk de final gününde salondaki yerini aldı. Kadınlar ödül töreni ile ilgili detaylar ise yarınki sayımızda olacak.

KADINLAR SIRALAMA:

1.İzmit Öğretmenler

2.Gebze Öğretmenler

3.Darıca Öğretmenler

4.Kartepe Öğretmenler

ERKEKLER SIRALAMA:

1.İzmit Öğretmenler

2.Kartepe Öğretmenler

3.Darıca Öğretmenler

4.Çayırova Öğretmenler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.