19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Öğretmenlere MARKA Desteği

Darıca 27.08.2018 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Öğretmenlere MARKA Desteği

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projesi olan ‘Öğretmenlere Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) destek almaya hak kazandı.

Öğretmenlerin eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak, çağın ihtiyacına uygun değişimi destekleyen Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştu. Oluşturulan platform çerçevesinde öğretmenlerin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit edilerek yeteneklerinin gelişimine fırsatlar sunulmuştu. Darıcalı Bilişim Teknolojileri öğretmenlerin istekleri ile öğretmenlere ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verilmişti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde öğretmenlere verilen ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ projesi destek almaya hak kazandı. HAYIRLI OLSUN Tüm öğretmenlere teşekkür eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştuk. Platform çerçevesinde öğretmenlerimize ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verdik. Eğitimimiz MARKA’dan destek almaya hak kazandı. Emeği geçen öğretmenimiz ELA Hızlı’ya teşekkür ederiz. Program tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.” dedi. KÜBRA AKABALI    
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projesi olan ‘Öğretmenlere Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) destek almaya hak kazandı.

Öğretmenlerin eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak, çağın ihtiyacına uygun değişimi destekleyen Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştu. Oluşturulan platform çerçevesinde öğretmenlerin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit edilerek yeteneklerinin gelişimine fırsatlar sunulmuştu. Darıcalı Bilişim Teknolojileri öğretmenlerin istekleri ile öğretmenlere ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verilmişti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde öğretmenlere verilen ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ projesi destek almaya hak kazandı.

HAYIRLI OLSUN

Tüm öğretmenlere teşekkür eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ oluşturmuştuk. Platform çerçevesinde öğretmenlerimize ‘Robotik Ve Kodlama Eğitimi’ verdik. Eğitimimiz MARKA’dan destek almaya hak kazandı. Emeği geçen öğretmenimiz ELA Hızlı’ya teşekkür ederiz. Program tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.