Darıcalı Oğuzhan Dünya Şampiyonu

Spor 13.10.2016 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı Oğuzhan Dünya Şampiyonu

Darıcalı Oğuzhan Dünya Şampiyonu

Darıca İdeal Spor Kulübü çekirdeğinden yetişen sporcularından olan Oğuzhan Koçak Bulgaristan’da yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda, Gençler ve Büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonu oldu.  Darıca Belediyesi Zabıta personeli ve Darıca İdeal Spor Kulübü sporcusu olan Oğuzhan Koçak'ın babası Atilla Koçak ise Dünya ikincisi oldu.  AKÇAY’DAN KARABACAK’A TEŞEKKÜR Darıca İdeal Spor Kulübü başkanı Ahmet Akçay sporcularını kutlarken’ "Oğuzhan bizim elimizde yetişen yavrumuz. Atilla ile hala daha çalışıyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum. Maddi ve manevi katkılarından dolayı Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak'a da teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya destek çıkan başkanımız bir amatör spor kulübü olan Darıca İdeal Spor Kulübü’nün her zaman yanında " dedi.
Darıcalı Oğuzhan Dünya Şampiyonu

Darıca İdeal Spor Kulübü çekirdeğinden yetişen sporcularından olan Oğuzhan Koçak Bulgaristan’da yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda, Gençler ve Büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonu oldu.  Darıca Belediyesi Zabıta personeli ve Darıca İdeal Spor Kulübü sporcusu olan Oğuzhan Koçak'ın babası Atilla Koçak ise Dünya ikincisi oldu. 

AKÇAY’DAN KARABACAK’A TEŞEKKÜR

Darıca İdeal Spor Kulübü başkanı Ahmet Akçay sporcularını kutlarken’ "Oğuzhan bizim elimizde yetişen yavrumuz. Atilla ile hala daha çalışıyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum. Maddi ve manevi katkılarından dolayı Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak'a da teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya destek çıkan başkanımız bir amatör spor kulübü olan Darıca İdeal Spor Kulübü’nün her zaman yanında " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.