Darıcalı Okula Büyük Jest

Darıca 22.05.2018 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalı Okula Büyük Jest

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nun hayata geçirdiği ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ‘Durağın Sesi’ Projesine bir büyük katkıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı projenin ilk uygulandığı durak olan Halisane durağının ismini Durağın Sesi olarak değiştirdi. Konuyla ilgili Mustafa Kemal İlkokulu müdürü Suat Yapıcı şunları söyledi; “Projemizi iki yıla yakındır büyük bir heyecan ve motivasyonla uygulamaya devam ediyoruz. Darıca’mızdaki beş durakta vatandaşlarımız bizim hazırladığımız panolarla her gün hemhal oluyor. Büyükşehir belediyesinin bu jestini tevvafuken öğrendik. İnanılmaz bir mutluluk yaşadık. Başta Büyükşehir Belediyesi başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve Ulaşım Daire Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Bu jest projemizin daha da güçlenip yeniliklerle yoluna devam edeceğinin göstergesidir.” dedi. Adnan Ayvaz  
Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nun hayata geçirdiği ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ‘Durağın Sesi’ Projesine bir büyük katkıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı projenin ilk uygulandığı durak olan Halisane durağının ismini Durağın Sesi olarak değiştirdi. Konuyla ilgili Mustafa Kemal İlkokulu müdürü Suat Yapıcı şunları söyledi; “Projemizi iki yıla yakındır büyük bir heyecan ve motivasyonla uygulamaya devam ediyoruz. Darıca’mızdaki beş durakta vatandaşlarımız bizim hazırladığımız panolarla her gün hemhal oluyor. Büyükşehir belediyesinin bu jestini tevvafuken öğrendik. İnanılmaz bir mutluluk yaşadık. Başta Büyükşehir Belediyesi başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve Ulaşım Daire Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Bu jest projemizin daha da güçlenip yeniliklerle yoluna devam edeceğinin göstergesidir.” dedi.

Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.