‘’Darıcalı olmak ayrıcalık’’

Spor 30.10.2018 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Darıcalı olmak ayrıcalık’’

DARICA’NIN GOLCÜSÜ COŞKUN YILMAZ, HEDEF SPOR’A ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Herkese nasip olmayacak profesyonel kariyer: 367 maç, 136 gol… Sayısız gol krallıkları, şampiyonluklar ve daha niceleri. Bahse konu yıldız isim, Darıca G.B’nin ‘Kral’ lakaplı golcüsü Coşkun Yılmaz’dan başkası değil. Etimesgut Belediyespor deplasmanında takımının tek golünü atarak alınan puana direkt katkı yapan tecrübeli golcü, Spor Müdürümüz Çağlar Akar’a samimi açıklamalarda bulundu. Tecrübe, kalite ve gol… Coşkun Yılmaz’ı en iyi özetleyen kelimeler olsa gerek. Kariyerinde birbirinden önemli camiaların formasını terleten, attığı kritik gollerle formasının hakkını her daim veren Coşkun Yılmaz, Hedef Gazetesi’ne konuştu. Darıca Gençlerbirliği’nde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yılmaz, Darıca’yla geçen sezon da transfer görüşmesi yaptığını, transferin bu sezona kısmet olduğunu belirtti. Darıca’nın harika bir tesis ve stada sahip olduğunu kaydeden Coşkun Yılmaz, her futbolcunun böyle bir kulüpte forma giymek isteyeceğini ve Darıca’da futbol oynamanın ayrıcalıklı olduğunu söyledi. SEZON SONUNDA İLK 5’TE OLACAĞIZ Çok iyi bir takım olduklarını ve sezon sonunda ilk 5 içinde yer alarak Play-Off potasında olacaklarına inandığını kaydeden Coşkun Yılmaz, Oktay Derelioğlu ve ekibinin takıma yeni bir heyecan kattığını söyledi. Derelioğlu’nun futbolculuk döneminde forvet oyuncusu olmasının kendisi için büyük avantaj olduğunu kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu: GOLCÜ, GOLCÜNÜN DİLİNDEN ANLAR ‘’Oktay Hoca da futbolculuk döneminde bilindiği gibi forvet oyuncusuydu. Golcü, golcünün dilinden iyi anlar(gülerek). Son 3 haftada siz de görüyorsunuzdur, takım arkadaşlarım bana yakın oynuyorlar. Bu yüzden ileride yalnızlık çekmemeye başladım. Gol atmak benim için elbette önemli. Ancak benim ilk isteğim takımımın maç kazanması. Son haftalarda iyi bir ivme yakaladık. İnşallah Çarşamba günü(yarın) kupada Karabükspor’u, ardından Pazar günü de ligde Manisa BŞB’yi yenerek çıkışımızı devam ettiririz. Bu iki önemli maça tüm Darıcalı sevdalılarını ve Darıca G.B taraftarlarını bekliyoruz’’dedi.
DARICA’NIN GOLCÜSÜ COŞKUN YILMAZ, HEDEF SPOR’A ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Herkese nasip olmayacak profesyonel kariyer: 367 maç, 136 gol… Sayısız gol krallıkları, şampiyonluklar ve daha niceleri. Bahse konu yıldız isim, Darıca G.B’nin ‘Kral’ lakaplı golcüsü Coşkun Yılmaz’dan başkası değil. Etimesgut Belediyespor deplasmanında takımının tek golünü atarak alınan puana direkt katkı yapan tecrübeli golcü, Spor Müdürümüz Çağlar Akar’a samimi açıklamalarda bulundu.

Tecrübe, kalite ve gol… Coşkun Yılmaz’ı en iyi özetleyen kelimeler olsa gerek. Kariyerinde birbirinden önemli camiaların formasını terleten, attığı kritik gollerle formasının hakkını her daim veren Coşkun Yılmaz, Hedef Gazetesi’ne konuştu. Darıca Gençlerbirliği’nde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yılmaz, Darıca’yla geçen sezon da transfer görüşmesi yaptığını, transferin bu sezona kısmet olduğunu belirtti. Darıca’nın harika bir tesis ve stada sahip olduğunu kaydeden Coşkun Yılmaz, her futbolcunun böyle bir kulüpte forma giymek isteyeceğini ve Darıca’da futbol oynamanın ayrıcalıklı olduğunu söyledi.

SEZON SONUNDA İLK 5’TE OLACAĞIZ

Çok iyi bir takım olduklarını ve sezon sonunda ilk 5 içinde yer alarak Play-Off potasında olacaklarına inandığını kaydeden Coşkun Yılmaz, Oktay Derelioğlu ve ekibinin takıma yeni bir heyecan kattığını söyledi. Derelioğlu’nun futbolculuk döneminde forvet oyuncusu olmasının kendisi için büyük avantaj olduğunu kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu:

GOLCÜ, GOLCÜNÜN DİLİNDEN ANLAR

‘’Oktay Hoca da futbolculuk döneminde bilindiği gibi forvet oyuncusuydu. Golcü, golcünün dilinden iyi anlar(gülerek). Son 3 haftada siz de görüyorsunuzdur, takım arkadaşlarım bana yakın oynuyorlar. Bu yüzden ileride yalnızlık çekmemeye başladım. Gol atmak benim için elbette önemli. Ancak benim ilk isteğim takımımın maç kazanması. Son haftalarda iyi bir ivme yakaladık. İnşallah Çarşamba günü(yarın) kupada Karabükspor’u, ardından Pazar günü de ligde Manisa BŞB’yi yenerek çıkışımızı devam ettiririz. Bu iki önemli maça tüm Darıcalı sevdalılarını ve Darıca G.B taraftarlarını bekliyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.