Darıcalı oyuncu hayatını kaybetti

Darıca 09.06.2020 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı oyuncu hayatını kaybetti

Türk Tiyatrosunun önemli değerlerinden ve Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi’nin kuruluşundan itibaren Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim elemanı olarak görev yapan Darıca’da yazlığı olan Ayşegül Atik dün gece hayatını kaybetti. En Son Babalar Duyar’da anne rolünde izlediğimiz Ayşegül Atik gece 00.10 sularında hayatını kaybetti. Acı haber, meslektaşı, öğretim görevlisi olduğu Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Koordinatörü Çetin Özen’den geldi. Ayşegül Atik uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Türk Tiyatrosunun önemli değerlerinden ve Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi’nin kuruluşundan itibaren Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim elemanı olarak görev yapan Darıca’da yazlığı olan Ayşegül Atik dün gece hayatını kaybetti.

En Son Babalar Duyar’da anne rolünde izlediğimiz Ayşegül Atik gece 00.10 sularında hayatını kaybetti. Acı haber, meslektaşı, öğretim görevlisi olduğu Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Koordinatörü Çetin Özen’den geldi.

Ayşegül Atik uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.