19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Ülkücüler, Alaca’ya gitti!

Darıca 19.11.2019 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı Ülkücüler, Alaca’ya gitti!

Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Şahaser Şen Alaca’yı ziyaret etti. Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Şahaser Şen Alaca’yı ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi Alaca’ya Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, “Geçtiğimiz günlerde ilçemize İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Şahaser Şen Alaca’yı makamında ziyaret ederek kendisine Milli ve manevi değerlerimiz olan Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ettik. Türk bayrağı altında, Kuran-ı Kerim yolunda hayırlı görevler dileyerek Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Şahaser Şen Alaca’yı ziyaret etti.

Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Şahaser Şen Alaca’yı ziyaret etti. Ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi Alaca’ya Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, “Geçtiğimiz günlerde ilçemize İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Şahaser Şen Alaca’yı makamında ziyaret ederek kendisine Milli ve manevi değerlerimiz olan Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ettik. Türk bayrağı altında, Kuran-ı Kerim yolunda hayırlı görevler dileyerek Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.