Darıcalı Ülkücülerden Türkeş Sergisi!

Darıca 25.12.2017 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Ülkücülerden Türkeş Sergisi!

Darıca Ülkü Ocakları MHP’nin Kurucu Lideri Merhum Alparslan Türkeş için fotoğraf sergisi açtı. Tıpkı Gebze Ülkü Ocakları gibi Darıca Ülkü Ocakları da Türk Milliyetçiliğinin ve MHP’nin efsane lideri Alparslan Türkeş’i unutmadı.

Türkeş’in hatıralarını ve davasını yaşatmak için çalışan Darıca Ülkü Ocakları, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açtıkları sergiyle, Türkeş’in hayatından kesitler sunuyorlar. Ocak Başkanı Ergin Gültekin, Türkeş’in Türk siyaseti için çok önemli bir değer olduğunu ifade ederek sergiyi gezmeye gelen vatandaşlarla yakından ilgileniyor. Serginin hafta sonu önemli bir konuğu da vardı. AK Partili Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak da sergiyi ziyaret edenler isimler arasında yer aldı. KARABACAK TÜRKEŞ SERGİSİNE KATILDI Kendisine gelen davetleri siyasi görüş ayırt etmeden icabet etmesiyle bilinen Karabacak, ifadelerini “Darıca Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu Alparslan Türkeş fotoğraf sergisine katıldık. Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Gültekin'e ülkemizin önemli siyasi liderlerinden Milliyetçi hareketin efsanevi lideri Türkeş'in hatırasına yapmış olduğu bu anlamlı çalışma İçin teşekkür ediyorum.” dedi.  
Darıca Ülkü Ocakları MHP’nin Kurucu Lideri Merhum Alparslan Türkeş için fotoğraf sergisi açtı. Tıpkı Gebze Ülkü Ocakları gibi Darıca Ülkü Ocakları da Türk Milliyetçiliğinin ve MHP’nin efsane lideri Alparslan Türkeş’i unutmadı.

Türkeş’in hatıralarını ve davasını yaşatmak için çalışan Darıca Ülkü Ocakları, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açtıkları sergiyle, Türkeş’in hayatından kesitler sunuyorlar. Ocak Başkanı Ergin Gültekin, Türkeş’in Türk siyaseti için çok önemli bir değer olduğunu ifade ederek sergiyi gezmeye gelen vatandaşlarla yakından ilgileniyor. Serginin hafta sonu önemli bir konuğu da vardı. AK Partili Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak da sergiyi ziyaret edenler isimler arasında yer aldı.

KARABACAK TÜRKEŞ SERGİSİNE KATILDI

Kendisine gelen davetleri siyasi görüş ayırt etmeden icabet etmesiyle bilinen Karabacak, ifadelerini “Darıca Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu Alparslan Türkeş fotoğraf sergisine katıldık. Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Gültekin'e ülkemizin önemli siyasi liderlerinden Milliyetçi hareketin efsanevi lideri Türkeş'in hatırasına yapmış olduğu bu anlamlı çalışma İçin teşekkür ediyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.