Darıcalı Yapımcıdan Özür

Darıca 31.07.2017 - 23:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Yapımcıdan Özür

Çocuklar Duymasın'da gösterilen FETÖ'nün yurt dışındaki okullarını anlatan Barış Köprüleri isimli kitap tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada tepki çeken kitapla ilgili Yapımcı Birol Güven açıklama yaptı ve özür diledi.

Sosyal medyada paylaşılan ' Çocuklar Duymasın' fotoğraflarında dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti. Rafta FETÖ'nün yurtdışında açtığı okulları konu alan 'Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. "BAŞTA ŞEHİT AİLELERİ OLMAK ÜZERE HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ" Dizinin yapımcısı  Birol Güven sosyal medyada konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak, "Hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim" dedi. İşte  Birol Güven'in o açıklaması: "30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan  Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir. Sözkonusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır. Sanat yönetmenimiz savunmasında "Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını" belirtmiştir. Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir. Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm  Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim."
Çocuklar Duymasın'da gösterilen FETÖ'nün yurt dışındaki okullarını anlatan Barış Köprüleri isimli kitap tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada tepki çeken kitapla ilgili Yapımcı Birol Güven açıklama yaptı ve özür diledi.

Sosyal medyada paylaşılan ' Çocuklar Duymasın' fotoğraflarında dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti. Rafta FETÖ'nün yurtdışında açtığı okulları konu alan 'Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarptı.

"BAŞTA ŞEHİT AİLELERİ OLMAK ÜZERE HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ"

Dizinin yapımcısı  Birol Güven sosyal medyada konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak, "Hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim" dedi.

İşte  Birol Güven'in o açıklaması:

"30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan  Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir.

Sözkonusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır.

Sanat yönetmenimiz savunmasında "Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını" belirtmiştir. Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir.

Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm  Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.