Darıcalı Yaşlı Kadının Dramı

Darıca 06.01.2017 - 18:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Yaşlı Kadının Dramı

Gazetemizin haber ihbar hattına gelen mesajda Darıcalı bir öğretmen yaşlı kadının yaşadığı dramı aktardı.

İşte haber ihbar hattımıza gelen o mesaj   Merhabalar ben kocaeli daricada calismakta olan bir öğretmenim. Oturdugum mahallede yaşlı bir teyze var, adı Muradiye Rabia Büyükal.Derme çatma bir barakada kaliyor.Banyo, wc,mutfak, elektrik hicbirseyi yok.Hickimsesi ve hicbirgeliri yok. Tavukları, kedisi ve kopegiyle yaşıyor. İnsanlardan kaçıyor, bu yuzden apartman dairesi istemiyor. Belediyenin huzur evini önermesine rağmen kendisi istemiyor, cunku kotu davrandiklarina inanıyor, korkuyor. Kendisi tek odalı bile olsa küçük bir alanı olan mustakil bir ev istiyor.Haberlerinizde yer verebilir misiniz? Lutfen yardimci olun lütfen..                                      
Gazetemizin haber ihbar hattına gelen mesajda Darıcalı bir öğretmen yaşlı kadının yaşadığı dramı aktardı.

İşte haber ihbar hattımıza gelen o mesaj

 

Merhabalar ben kocaeli daricada calismakta olan bir öğretmenim. Oturdugum mahallede yaşlı bir teyze var, adı Muradiye Rabia Büyükal.Derme çatma bir barakada kaliyor.Banyo, wc,mutfak, elektrik hicbirseyi yok.Hickimsesi ve hicbirgeliri yok. Tavukları, kedisi ve kopegiyle yaşıyor. İnsanlardan kaçıyor, bu yuzden apartman dairesi istemiyor. Belediyenin huzur evini önermesine rağmen kendisi istemiyor, cunku kotu davrandiklarina inanıyor, korkuyor. Kendisi tek odalı bile olsa küçük bir alanı olan mustakil bir ev istiyor.Haberlerinizde yer verebilir misiniz? Lutfen yardimci olun lütfen..
 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.