Darıcalılar’a ‘moral’ oldu!

Darıca 19.05.2020 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalılar’a ‘moral’ oldu!

Darıca Belediyesi moral otobüsü, sokak sokak gezerek bando eşliğinde 19 Mayıs coşkusunu evlerinde olan vatandaşlara yaşattı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Darıca'da moral otobüsü ile yaşatıldı. Günler öncesinden Darıca'da caddeleri Türk Bayraklarıyla süsleyen Darıca Belediyesi, Başkan Muzaffer Bıyık'ın talimatıyla moral otobüsüyle 19 Mayıs coşkusunu vatandaşların evlerine taşıdı. Bando eşliğinde sokakları gezen üstü açık moral otobüsü site ve apartman önlerinde durarak Darıcalılara eğlenceli anlar yaşattı. Darıcalı vatandaşlar da balkon ve pencerelerden Türk bayraklarını sallayarak moral otobüsüne eşlik etti. TEŞEKKÜR EDERİZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da 19 Mayıs coşkusunu paylaşan vatandaşlara teşekkür ederek, “Bizler Darıca Belediyesi olarak bu coşkuyu evlerinde bulunan vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için moral otobüsümüzle eşlik ettik. Sokağa çıkma yasağının olduğu 4 gün boyunca moral otobüsümüz her mahallede sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza 19 Mayıs coşkusunu taşıdı. Bizlere eşlik eden vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Darıca Belediyesi moral otobüsü, sokak sokak gezerek bando eşliğinde 19 Mayıs coşkusunu evlerinde olan vatandaşlara yaşattı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Darıca'da moral otobüsü ile yaşatıldı. Günler öncesinden Darıca'da caddeleri Türk Bayraklarıyla süsleyen Darıca Belediyesi, Başkan Muzaffer Bıyık'ın talimatıyla moral otobüsüyle 19 Mayıs coşkusunu vatandaşların evlerine taşıdı. Bando eşliğinde sokakları gezen üstü açık moral otobüsü site ve apartman önlerinde durarak Darıcalılara eğlenceli anlar yaşattı. Darıcalı vatandaşlar da balkon ve pencerelerden Türk bayraklarını sallayarak moral otobüsüne eşlik etti.


TEŞEKKÜR EDERİZ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da 19 Mayıs coşkusunu paylaşan vatandaşlara teşekkür ederek, “Bizler Darıca Belediyesi olarak bu coşkuyu evlerinde bulunan vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için moral otobüsümüzle eşlik ettik. Sokağa çıkma yasağının olduğu 4 gün boyunca moral otobüsümüz her mahallede sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza 19 Mayıs coşkusunu taşıdı. Bizlere eşlik eden vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.