19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalılar markalarına sahip çıktı!

Spor 04.02.2019 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıcalılar markalarına sahip çıktı!

Darıcalılar, 84 yıllık çınar Darıca Gençlerbirliği’nin yaşaması adına tek yumruk olarak harekete geçtiler. Darıca G.B A.Ş hisselerinin sahibi olan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov ile uzun süredir yapılan görüşmelerden bir netice alınamaması sonrasında devreye giren Gebzespor Başkanı Abbas Sır, taraflar arasında sağduyulu bir iletişim kurdurarak anlaşma zeminini oluşması için önemli bir adım attı. Uzun yıllar Darıca Gençlerbirliği’nde başkanlık ve yöneticilik yapan isimlerin yer aldığı Darıcalı işadamların arasında Metin İnan, Mustafa Öztürk, Abdullah Örs, Mehmet Elmas ve Emir Yılmaz gibi isimler yer alırken, bu isimlerin bir araya gelerek kulüp hisselerinin yüzde 50’sini alacağı öğrenildi. Diğer yüzde 50’lik hisselerin Azerbaycanlı İsmailyov’da devam edeceği belirtilirken, anlaşmanın bugün resmiyete dökülmesi bekleniyor. BIYIK VE TÖRK’TEN ‘YANINIZDAYIZ’ SÖZÜ Tem yumruk olarak kenetlenen Darıca ailesine bir destek de siyasilerden geldi. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve CHP Darıca Belediye Başkanı Yakup Törk ile yapılan görüşmelerde, iki isim de belediye başkanı seçilmesi halinde Darıca’nın lokomotifi Darıca Gençlerbirliği’ne yetkileri doğrultusunda ellerinden gelen tüm maddi ve manevi desteği vereceklerini söylediler.

Darıcalılar, 84 yıllık çınar Darıca Gençlerbirliği’nin yaşaması adına tek yumruk olarak harekete geçtiler. Darıca G.B A.Ş hisselerinin sahibi olan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov ile uzun süredir yapılan görüşmelerden bir netice alınamaması sonrasında devreye giren Gebzespor Başkanı Abbas Sır, taraflar arasında sağduyulu bir iletişim kurdurarak anlaşma zeminini oluşması için önemli bir adım attı. Uzun yıllar Darıca Gençlerbirliği’nde başkanlık ve yöneticilik yapan isimlerin yer aldığı Darıcalı işadamların arasında Metin İnan, Mustafa Öztürk, Abdullah Örs, Mehmet Elmas ve Emir Yılmaz gibi isimler yer alırken, bu isimlerin bir araya gelerek kulüp hisselerinin yüzde 50’sini alacağı öğrenildi. Diğer yüzde 50’lik hisselerin Azerbaycanlı İsmailyov’da devam edeceği belirtilirken, anlaşmanın bugün resmiyete dökülmesi bekleniyor.

BIYIK VE TÖRK’TEN ‘YANINIZDAYIZ’ SÖZÜ

Tem yumruk olarak kenetlenen Darıca ailesine bir destek de siyasilerden geldi. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve CHP Darıca Belediye Başkanı Yakup Törk ile yapılan görüşmelerde, iki isim de belediye başkanı seçilmesi halinde Darıca’nın lokomotifi Darıca Gençlerbirliği’ne yetkileri doğrultusunda ellerinden gelen tüm maddi ve manevi desteği vereceklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.