Darıcalılar pankartlarla uyarıldı

Darıca 19.06.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalılar pankartlarla uyarıldı

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, afişler ve pankartlar hırsızlığın yoğun gerçekleştiği ve meskun mahalde silah kullanımının yoğun olduğu bölgelere asılarak vatandaşı uyarmak hedeflendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen, “Hırsızlıkların ve meskun mahalde silah kullanımının yoğun olduğu bölgelerde uyarıcı nitelikte pankartlar asarak vatandaşlarımızı uyarmak istedik. Darıca'da asayiş olaylarının en aza getirmek için çalışmalarımız devam edecek. Gerek gece mesaisi olan Gece kartallarıyla, gerek motorize ekiplerimiz ile özellikle hırsızlık ve silahlı sevinmeler karşı tedbirler almak ve suçluları yakalamak için çok fazla çaba sarf etmekteyiz. Vatandaşlarımızın bu konularda veya başka şüphelendikleri durumlarda 155 ihbar hattını aramalarını önemle rica ederim” diye konuştu .  YOĞUN BÖLGELERE ASILDI Aşıroğlu-Atatürk cad. Kesişimi, İstasyon Caddesi Girişi, Dr.Zeki Acar-Reşat Nuri Güntekin Caddesi Kesişim, Bayramoğlu Kavşağı, Farabi Hastanesi önü, İstasyon Caddesi, Mezarlık Önü, Darıca Kapı Giriş, Darıca Park AVM önü gibi birçok farklı noktanın yanı sıra umuma açık yerlere ve halkın yoğun olarak bulunduğu; Restaurant, Büfe, Kahvehane, Kafe, Duraklar vb. yerlere de afiş ve pankartlar asıldı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, afişler ve pankartlar hırsızlığın yoğun gerçekleştiği ve meskun mahalde silah kullanımının yoğun olduğu bölgelere asılarak vatandaşı uyarmak hedeflendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Şen, “Hırsızlıkların ve meskun mahalde silah kullanımının yoğun olduğu bölgelerde uyarıcı nitelikte pankartlar asarak vatandaşlarımızı uyarmak istedik. Darıca'da asayiş olaylarının en aza getirmek için çalışmalarımız devam edecek. Gerek gece mesaisi olan Gece kartallarıyla, gerek motorize ekiplerimiz ile özellikle hırsızlık ve silahlı sevinmeler karşı tedbirler almak ve suçluları yakalamak için çok fazla çaba sarf etmekteyiz. Vatandaşlarımızın bu konularda veya başka şüphelendikleri durumlarda 155 ihbar hattını aramalarını önemle rica ederim” diye konuştu .

 YOĞUN BÖLGELERE ASILDI

Aşıroğlu-Atatürk cad. Kesişimi, İstasyon Caddesi Girişi, Dr.Zeki Acar-Reşat Nuri Güntekin Caddesi Kesişim, Bayramoğlu Kavşağı, Farabi Hastanesi önü, İstasyon Caddesi, Mezarlık Önü, Darıca Kapı Giriş, Darıca Park AVM önü gibi birçok farklı noktanın yanı sıra umuma açık yerlere ve halkın yoğun olarak bulunduğu; Restaurant, Büfe, Kahvehane, Kafe, Duraklar vb. yerlere de afiş ve pankartlar asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.