Darıcalılar yolu unuttu!

Darıca 01.06.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalılar yolu unuttu!

Darıca Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden, Darıca Belediyesi Sosyal Tesislerinin konumları paylaşıldı. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Belediyesi’nin sosyal medya hesapları esprili bir dille yönetiliyor. Darıca Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabında son olarak bugün hizmete giren sosyal tesislerin konumu paylaşıldı. Şubat ayından bu yana kapalı olan sosyal tesislerin konumu paylaşılarak, “Sizleri gerçekten çok özledik. Belki yolu unutmuşsunuzdur diye, işte tesislerimizin konumu” notu düşüldü.  Sosyal tesisler hakkında bir açıklama da yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sosyal tesislerimizi halkımıza açıyoruz. Burada hummalı bir çalışma var. Ekiplerimiz tesislerimizin dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdiler. Masalarımız sosyal mesafe kurallarına uyularak dizayn edildi. Vatandaşlarımızı da maskesiz sokağa çıkamama konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Tesislerimiz sizler için yeni konseptiyle, yeni yüzüyle sizlerle” dedi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Darıca Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden, Darıca Belediyesi Sosyal Tesislerinin konumları paylaşıldı.
Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Belediyesi’nin sosyal medya hesapları esprili bir dille yönetiliyor. Darıca Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabında son olarak bugün hizmete giren sosyal tesislerin konumu paylaşıldı. Şubat ayından bu yana kapalı olan sosyal tesislerin konumu paylaşılarak, “Sizleri gerçekten çok özledik. Belki yolu unutmuşsunuzdur diye, işte tesislerimizin konumu” notu düşüldü. 
Sosyal tesisler hakkında bir açıklama da yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sosyal tesislerimizi halkımıza açıyoruz. Burada hummalı bir çalışma var. Ekiplerimiz tesislerimizin dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdiler. Masalarımız sosyal mesafe kurallarına uyularak dizayn edildi. Vatandaşlarımızı da maskesiz sokağa çıkamama konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Tesislerimiz sizler için yeni konseptiyle, yeni yüzüyle sizlerle” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.