19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalıların beklediği festival başlıyor

Darıca 30.06.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalıların beklediği festival başlıyor

Darıcalıların merakla beklediği Şehirler ve Kültürler Kaynaşması festivali bu Pazar günü start alacak.

Darıcalıların merakla beklediği Şehirler ve Kültürler Kaynaşması festivali bu Pazar günü start alacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Darıca sahildeki amfi tiyatroda düzenlenecek olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programı 2 Temmuz 2017 Pazar günü Darıca Belediyesi’nin düzenleyeceği açılışın ardından Artvinliler Derneğinin gecesi ile başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’ndan mehter takımı eşliğinde amfi tiyatronun bulunduğu yere kadar yapılacak yürüyüşle başlayacak olan şölenlerde bu yıl 41 dernek gece yapacak. 9.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali Darıca Belediyesi’nin yapacağı ve ülkemizin tanınmış sanatçılarının katılacağı final gecesi ile son bulacak.  ÜLKEMİZİN EN UZUN SOLUKLU ETKİNLİĞİ  Başkan Karabacak “Bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz ülke genelinde eşi benzeri olmayan bir program. 7 dernekle başlayıp 41 derneğe ulaştığımız ülkemizin en uzun soluklu projelerinden olan Şehirler ve Kültür Kaynaşması bir kardeşlik projesidir. Doğusundan batısına binlerce vatandaşımızı her akşam farklı bir deneğimizin gecesinde Darıca Sahilinde buluşturuyoruz. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivalini ülkemizde meydana gelen olaylar sonucu iki yıl ertelemek zorunda kalmıştık, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun talebi ve derneklerinin istekleri üzere, ülkemizin de normale dönmesinin ardından hasrete son verip festivalimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.” dedi.   
Darıcalıların merakla beklediği Şehirler ve Kültürler Kaynaşması festivali bu Pazar günü start alacak.

Darıcalıların merakla beklediği Şehirler ve Kültürler Kaynaşması festivali bu Pazar günü start alacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Darıca sahildeki amfi tiyatroda düzenlenecek olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programı 2 Temmuz 2017 Pazar günü Darıca Belediyesi’nin düzenleyeceği açılışın ardından Artvinliler Derneğinin gecesi ile başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’ndan mehter takımı eşliğinde amfi tiyatronun bulunduğu yere kadar yapılacak yürüyüşle başlayacak olan şölenlerde bu yıl 41 dernek gece yapacak. 9.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali Darıca Belediyesi’nin yapacağı ve ülkemizin tanınmış sanatçılarının katılacağı final gecesi ile son bulacak. 

ÜLKEMİZİN EN UZUN SOLUKLU ETKİNLİĞİ 

Başkan Karabacak “Bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz ülke genelinde eşi benzeri olmayan bir program. 7 dernekle başlayıp 41 derneğe ulaştığımız ülkemizin en uzun soluklu projelerinden olan Şehirler ve Kültür Kaynaşması bir kardeşlik projesidir. Doğusundan batısına binlerce vatandaşımızı her akşam farklı bir deneğimizin gecesinde Darıca Sahilinde buluşturuyoruz. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivalini ülkemizde meydana gelen olaylar sonucu iki yıl ertelemek zorunda kalmıştık, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun talebi ve derneklerinin istekleri üzere, ülkemizin de normale dönmesinin ardından hasrete son verip festivalimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.