Darıcalıların Dikkatine! SULAR KESİLECEK!

Darıca 23.12.2016 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalıların Dikkatine! SULAR KESİLECEK!

Darıca’da bu akşam saat 18.30’a kadar sular kesilecek.

  Şebeke arızası nedeniyle Darıca İlçesi Emek, Osmangazi, Nenehatun, Bayramoğlu, Pirireis, Abdiipekçi ve Sırasöğütler Mahallelerinin bir kısmına bugün saat 18.30'a kadar su verilemeyecektir. BIYIK DA SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da Darıcalıları uyardı. Bıyık, “Dilovasındaki ana hattaki arızadan dolayı Darıca genelinde 1.saat sonra su kesinti yapılacak kesinti 3-4 saat sürecektir.Darıcamızın Bilgisine sunarız...” dedi.  
Darıca’da bu akşam saat 18.30’a kadar sular kesilecek.

 

Şebeke arızası nedeniyle Darıca İlçesi Emek, Osmangazi, Nenehatun, Bayramoğlu, Pirireis, Abdiipekçi ve Sırasöğütler Mahallelerinin bir kısmına bugün saat 18.30'a kadar su verilemeyecektir.

BIYIK DA SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da Darıcalıları uyardı. Bıyık, “Dilovasındaki ana hattaki arızadan dolayı Darıca genelinde 1.saat sonra su kesinti yapılacak kesinti 3-4 saat sürecektir.Darıcamızın Bilgisine sunarız...” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.