GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalıların Gebze’ye gitmesine gerek kalmayacak

Darıca 26.07.2020 - 21:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalıların Gebze’ye gitmesine gerek kalmayacak

220 bin nüfuslu Darıca’ya hizmet vermeme kararı alıp müşterilerini Gebze’ye gönderen SEDAŞ ve PALGAZ büyük bir yanlıştan dönerek Darıca’ya yeniden hizmet veremeye başlayacak. SEDAŞ ve PALGAZ korona virüs sürecinde Darıca hizmet merkezi noktalarını kapatmış, müşterilerini de Gebze’ye yönlendirmişti. 220 bin nüfuslu Darıca gibi bir ilçeden vatandaşların Gebze’ye gönderilmesini tepkiler yükselmiş, vatandaşlar da isyan ederek ‘Olmaz olsun böyle hizmet’ demişti. Darıcalıların yoğun baskısı, Darıca protokolünün de büyük çabası sonucu SEDAŞ ve PALGAZ yaptığı büyük bir yanlıştan dönerek Darıca’ya yeniden hizmet veremeye başlayacak. TAM KAPASİTE HİZMET 1 Nisan 2019’dan bu yana Darıcalıların talepleri ve istekleri doğrultusunda, Darıca’nın yararına olacak her işin altına imza atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da konuyla alakalı büyük çaba sarf etti. 220 bin nüfuslu Darıca’nın böyle bir hizmeti almak için Gebze’ye gitmesinin akıl kârı olmadığını dile getirerek, “SEDAŞ yetkilileri ile görüştük. En kısa zamanda yeniden tam kapasiteyle hizmet vereceklerini belirttiler. DARICA’DA DARICALILARIN SÖZÜ GEÇECEK Darıcalıların böylesine bir hizmeti alamaması, Gebze’ye yönlendirilmesi olmaması gereken durumlardı. Ama çabalarımız ve girişimlerimiz sonucunda SEDAŞ ve PALGAZ yapılan yanlıştan vazgeçti. Bizleri kırmayan SEDAŞ ve PALGAZ yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim. Darıcalı hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

220 bin nüfuslu Darıca’ya hizmet vermeme kararı alıp müşterilerini Gebze’ye gönderen SEDAŞ ve PALGAZ büyük bir yanlıştan dönerek Darıca’ya yeniden hizmet veremeye başlayacak.

SEDAŞ ve PALGAZ korona virüs sürecinde Darıca hizmet merkezi noktalarını kapatmış, müşterilerini de Gebze’ye yönlendirmişti. 220 bin nüfuslu Darıca gibi bir ilçeden vatandaşların Gebze’ye gönderilmesini tepkiler yükselmiş, vatandaşlar da isyan ederek ‘Olmaz olsun böyle hizmet’ demişti. Darıcalıların yoğun baskısı, Darıca protokolünün de büyük çabası sonucu SEDAŞ ve PALGAZ yaptığı büyük bir yanlıştan dönerek Darıca’ya yeniden hizmet veremeye başlayacak.

TAM KAPASİTE HİZMET

1 Nisan 2019’dan bu yana Darıcalıların talepleri ve istekleri doğrultusunda, Darıca’nın yararına olacak her işin altına imza atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da konuyla alakalı büyük çaba sarf etti. 220 bin nüfuslu Darıca’nın böyle bir hizmeti almak için Gebze’ye gitmesinin akıl kârı olmadığını dile getirerek, “SEDAŞ yetkilileri ile görüştük. En kısa zamanda yeniden tam kapasiteyle hizmet vereceklerini belirttiler.

DARICA’DA DARICALILARIN SÖZÜ GEÇECEK

Darıcalıların böylesine bir hizmeti alamaması, Gebze’ye yönlendirilmesi olmaması gereken durumlardı. Ama çabalarımız ve girişimlerimiz sonucunda SEDAŞ ve PALGAZ yapılan yanlıştan vazgeçti. Bizleri kırmayan SEDAŞ ve PALGAZ yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim. Darıcalı hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.