Darıcalıların SEDAŞ isyanı!

Darıca 12.07.2020 - 22:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalıların SEDAŞ isyanı!

Darıca'da hemen hemen hergün elektrikler kesiliyor. Darıca'nın en eski mahallesi olan Merkez Mahallesinde 3 gündür üst üste trafo patlayarak elektriklerin kesilmesine sebep oluyor. Tüm bu yaşananlar Merkez Mahallesindeki vatandaşları bıktırırken bir isyanda Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi'ndeki vatandaşlardan geldi. Darıca’da yer altındaki elektrik kablolarının patlaması sonucu kaldırım taşları söküldü. Mahalle sakinleri kısa süreli panik yaşarken sokak içerisindeki evlere bir süre elektrik verilemedi. Alınan bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi'nde rögarın içinden geçen elektrik kabloları bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlamanın şiddetiyle kaldırım taşları yerinden fırladı. Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine İtfaiye, polis, SEDAŞ ve PALGAZ ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldı. SEDAŞ ve PALGAZ ekipleri de enerji ve doğalgazı kesti. Ekipler onarım çalışması başlattı.

Darıca'da hemen hemen hergün elektrikler kesiliyor. Darıca'nın en eski mahallesi olan Merkez Mahallesinde 3 gündür üst üste trafo patlayarak elektriklerin kesilmesine sebep oluyor. Tüm bu yaşananlar Merkez Mahallesindeki vatandaşları bıktırırken bir isyanda Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi'ndeki vatandaşlardan geldi.

Darıca’da yer altındaki elektrik kablolarının patlaması sonucu kaldırım taşları söküldü. Mahalle sakinleri kısa süreli panik yaşarken sokak içerisindeki evlere bir süre elektrik verilemedi. Alınan bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi'nde rögarın içinden geçen elektrik kabloları bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlamanın şiddetiyle kaldırım taşları yerinden fırladı. Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine İtfaiye, polis, SEDAŞ ve PALGAZ ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldı. SEDAŞ ve PALGAZ ekipleri de enerji ve doğalgazı kesti. Ekipler onarım çalışması başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.