Darıcaspor’dan Cağ Kebaplı kutlama!

Spor 16.03.2016 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcaspor’dan Cağ Kebaplı kutlama!

2.Küme G Grubu’nda başarılı bir performans ortaya koyan Darıcaspor, üste üst aldığı galibiyetleri yönetimin düzenlediği yemekte kutladı. Cağ Kebaplı kutlamada stres atan kırmızı-beyazlı oyuncular, ikinci yarı öncesi moral depoladı.

2.Küme’de G Grubu’nda mücadele veren Darıcaspor bu kez saha dışında coştu. Son oynadığı maçta Trakya’yı 7-1 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkartan kırmızı-beyazlı oyuncular, yönetimin düzenlediği türkülü moral yemeğinde bir araya geldi. İstasyonda bulunan Kebap Diyarı’nda düzenlenen yemekte konuşan Darıcaspor Başkanı Mücahid Vural, alınan galibiyetlerden dolayı teknik ekip ve oyuncuları kutladı, başarılarının artarak devam etmesini istedi. SAZI ELİNE ALDI, MEST ETTİ Türkülülerin söylendiği geceye forvet oyuncusu Osman Mert Kaya damgasını vurdu. Sazı eline alan genç futbolcu söylediği türkülerle mest etti. Hem çalan, hem söyleyen Kaya halk müziği sanatçılarını aratmadı ve moral yemeğine ayrı bir renk kattı. İkinci yarı öncesi sıkı sıkıya kenetlenen kırmızı-beyazlı oyuncular neşeli dakikalar geçirdi. VURAL’A TEŞEKKÜR Darıcaspor antrenörü Başar Özkan, takımı moral yemeğinde bir araya getiren Başkan Mücahid Vural’a teşekkür etti. Özkan, “Sağolsun Başkanımız Mücahid Bey ilk günden itibaren heyecanımıza ortak oluyor. İlgi ve alakadan tüm takım memnun. Kendisine şahsım ve takımım adına teşekkür ediyorum” dedi.  
2.Küme G Grubu’nda başarılı bir performans ortaya koyan Darıcaspor, üste üst aldığı galibiyetleri yönetimin düzenlediği yemekte kutladı. Cağ Kebaplı kutlamada stres atan kırmızı-beyazlı oyuncular, ikinci yarı öncesi moral depoladı.

2.Küme’de G Grubu’nda mücadele veren Darıcaspor bu kez saha dışında coştu. Son oynadığı maçta Trakya’yı 7-1 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkartan kırmızı-beyazlı oyuncular, yönetimin düzenlediği türkülü moral yemeğinde bir araya geldi. İstasyonda bulunan Kebap Diyarı’nda düzenlenen yemekte konuşan Darıcaspor Başkanı Mücahid Vural, alınan galibiyetlerden dolayı teknik ekip ve oyuncuları kutladı, başarılarının artarak devam etmesini istedi.

SAZI ELİNE ALDI, MEST ETTİ

Türkülülerin söylendiği geceye forvet oyuncusu Osman Mert Kaya damgasını vurdu. Sazı eline alan genç futbolcu söylediği türkülerle mest etti. Hem çalan, hem söyleyen Kaya halk müziği sanatçılarını aratmadı ve moral yemeğine ayrı bir renk kattı. İkinci yarı öncesi sıkı sıkıya kenetlenen kırmızı-beyazlı oyuncular neşeli dakikalar geçirdi.

VURAL’A TEŞEKKÜR

Darıcaspor antrenörü Başar Özkan, takımı moral yemeğinde bir araya getiren Başkan Mücahid Vural’a teşekkür etti. Özkan, “Sağolsun Başkanımız Mücahid Bey ilk günden itibaren heyecanımıza ortak oluyor. İlgi ve alakadan tüm takım memnun. Kendisine şahsım ve takımım adına teşekkür ediyorum” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.