19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcaspor son nefeste

Spor 04.04.2016 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcaspor son nefeste

2.Küme’de sonucu merakla beklenen haftanın maçında Darıcaspor, Diliskelesispor’u Engin’in 90+4’ncü dakikada attığı golle 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Nenehatun Stadı’nda oynanan Darıcaspor-İskelespor maçına spor severler büyük ilgi gösterdiler. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada her iki takım da net fırsatları cömertçe harcarken, mücadelenin son dakikaları nefes kesti. İddialı kadrosuyla Darıca’ya kazanmaya gelen Diliskelesispor, galibiyet golü için rakip kaleye yüklendiği uzatma dakikalarında kalesinde şok bir gol gördü. Savunmada az adamla yakalanan Diliskelesispor, Engin’i durduramayarak kalesinde golü gördü. GOL SONRASINDA SAHA KARIŞTI Golün ardından her iki takım futbolcuları arasında tartışma çıksa da çevik kuvvet ekipleri sahaya girerek olayları yatıştırdı. Ligin ilk yarısında rakibine deplasmanda 4-1 mağlup olan Darıcaspor, rövanş maçını 1-0 kazanarak şampiyonluk yolunda umutlandı. Puan puana gelen iki ekibin de şampiyonluk yarışı, kalan haftalarda kuşkusuz nefes kesecek.  
2.Küme’de sonucu merakla beklenen haftanın maçında Darıcaspor, Diliskelesispor’u Engin’in 90+4’ncü dakikada attığı golle 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Nenehatun Stadı’nda oynanan Darıcaspor-İskelespor maçına spor severler büyük ilgi gösterdiler. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada her iki takım da net fırsatları cömertçe harcarken, mücadelenin son dakikaları nefes kesti. İddialı kadrosuyla Darıca’ya kazanmaya gelen Diliskelesispor, galibiyet golü için rakip kaleye yüklendiği uzatma dakikalarında kalesinde şok bir gol gördü. Savunmada az adamla yakalanan Diliskelesispor, Engin’i durduramayarak kalesinde golü gördü.

GOL SONRASINDA SAHA KARIŞTI

Golün ardından her iki takım futbolcuları arasında tartışma çıksa da çevik kuvvet ekipleri sahaya girerek olayları yatıştırdı. Ligin ilk yarısında rakibine deplasmanda 4-1 mağlup olan Darıcaspor, rövanş maçını 1-0 kazanarak şampiyonluk yolunda umutlandı. Puan puana gelen iki ekibin de şampiyonluk yarışı, kalan haftalarda kuşkusuz nefes kesecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.