19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DASİAD’DAN OĞUZ’A ZİYARET

Darıca 24.11.2016 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DASİAD’DAN OĞUZ’A ZİYARET

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret etti.

DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetim kurulu üyeleri Ceyda Teomanlı, Metin İnan, Rıfat Yakupoğlu, Şadi Güven 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u makamında ziyaret etti. ÖZDİNÇER, “ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZDİR” DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, “Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan sizin ve değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Siz değerli öğretmenlerimizin yüksek katkıları, yetiştirdikleri nitelikli nesiller sayesinde ülkemiz geleceğe emin adımlarla daha kolay ulaşacaktır. Her zaman derdi manevi değerlere bağlı, devletine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olan ve ülkemizin her köşesini sevgisi ve şefkatiyle aydınlatan elleri öpülesi tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü bir kez daha kutlarım” dedi. AYDOĞAN’DA OĞUZ’U UNUTMADI Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ziyareti esnasında Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’da Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla makamında ziyaret etti. OĞUZ TEŞEKKÜR ETTİ Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz kendisini ziyaret eden Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’a ve DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetim kurulu üyeleri Ceyda Teomanlı, Metin İnan, Rıfat Yakupoğlu, Şadi Güven’e teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret etti.

DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetim kurulu üyeleri Ceyda Teomanlı, Metin İnan, Rıfat Yakupoğlu, Şadi Güven 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u makamında ziyaret etti.

ÖZDİNÇER, “ÖĞRETMENLER GELECEĞİMİZDİR”

DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, “Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan sizin ve değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Siz değerli öğretmenlerimizin yüksek katkıları, yetiştirdikleri nitelikli nesiller sayesinde ülkemiz geleceğe emin adımlarla daha kolay ulaşacaktır. Her zaman derdi manevi değerlere bağlı, devletine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olan ve ülkemizin her köşesini sevgisi ve şefkatiyle aydınlatan elleri öpülesi tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü bir kez daha kutlarım” dedi.

AYDOĞAN’DA OĞUZ’U UNUTMADI

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği’nin ziyareti esnasında Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’da Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla makamında ziyaret etti.

OĞUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz kendisini ziyaret eden Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’a ve DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetim kurulu üyeleri Ceyda Teomanlı, Metin İnan, Rıfat Yakupoğlu, Şadi Güven’e teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.