GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

DASİAD Kaymakam Kara'ya gitti!

Darıca 12.08.2020 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DASİAD Kaymakam Kara'ya gitti!

Darıca ve Sanayici İşadamları Derneği (DASİAD) yönetimi Darıca’ya yeni atanan Kaymakam Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Darıca’ya yeni atanan ve geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyaret için DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetimine teşekkür eden Kaymakam Kara, kurumlar ve SİAD’larla iş birliği içinde olarak ilçeye hizmet edeceğini ve amacının Darıca’yı kalkındırmak olduğunu belirtti. DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ise Kaymakam Kara’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, her zaman iletişim halinde olacaklarını ve Darıca için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını dile getirdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.  

Darıca ve Sanayici İşadamları Derneği (DASİAD) yönetimi Darıca’ya yeni atanan Kaymakam Yüksel Kara’yı ziyaret etti.

Darıca’ya yeni atanan ve geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyaret için DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ve yönetimine teşekkür eden Kaymakam Kara, kurumlar ve SİAD’larla iş birliği içinde olarak ilçeye hizmet edeceğini ve amacının Darıca’yı kalkındırmak olduğunu belirtti. DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer ise Kaymakam Kara’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, her zaman iletişim halinde olacaklarını ve Darıca için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını dile getirdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.