GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

DASİAD Kaymakam Karaman'a gitti!

Darıca 19.02.2020 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DASİAD Kaymakam Karaman'a gitti!

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı yeni makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde İskoliye Mektebi 1. Kata taşınarak artık burada hizmet vermeye başlayan Darıca Kaymakamlığı’nda Kaymakam Ömer Karaman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Ziyaretler kapsamında bu kez DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı yeni makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Karaman’a yeni makamında başarılı işlere imza atması ve hayırlı olması yönünde dileklerini sunan DASİAD yönetimi Darıca gündemine ilişkin sohbette de bulunarak istişarelerde bulundular. KARAMAN: “DERNEKLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ” Kaymakam Karaman ise DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, derneklere verdikleri önemden bahsetti. Kaymakam Karaman, “Sivil toplum kuruluşlarımız her zaman önemli faaliyetlerde bulunuyorlar. Kentte sosyal yaşamın gelişmesinde de büyük katkı sunan gerek Darıca Sanayici ve İşadamları Derneğimiz gerekse diğer yöre ile işadamları derneklerimizin her zaman yanındayız. Biz tüm derneklerimizle uyum içinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerin onlara desteği onların ise kentimize yaptığı katkıların önemi her açıdan büyük.” dedi.  

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı yeni makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İskoliye Mektebi 1. Kata taşınarak artık burada hizmet vermeye başlayan Darıca Kaymakamlığı’nda Kaymakam Ömer Karaman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Ziyaretler kapsamında bu kez DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı yeni makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Karaman’a yeni makamında başarılı işlere imza atması ve hayırlı olması yönünde dileklerini sunan DASİAD yönetimi Darıca gündemine ilişkin sohbette de bulunarak istişarelerde bulundular.

KARAMAN: “DERNEKLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Kaymakam Karaman ise DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, derneklere verdikleri önemden bahsetti. Kaymakam Karaman, “Sivil toplum kuruluşlarımız her zaman önemli faaliyetlerde bulunuyorlar. Kentte sosyal yaşamın gelişmesinde de büyük katkı sunan gerek Darıca Sanayici ve İşadamları Derneğimiz gerekse diğer yöre ile işadamları derneklerimizin her zaman yanındayız. Biz tüm derneklerimizle uyum içinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerin onlara desteği onların ise kentimize yaptığı katkıların önemi her açıdan büyük.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.