19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DASİAD Özdinçer ile devam

Darıca 28.10.2017 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DASİAD Özdinçer ile devam

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongre sonunda mevcut başkan Hüseyin Tevfik Özdinçer tek liste ile yer aldığı kongrede genel kurl üyelerinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Özdinçer dışında başka listenin yer almadığı genel kurulda önemli karalara da imza atıldı. Bundan sonra etkinlik ve faaliyetlere katılım göstermeyen, olağan toplantılara zaman ayıramayan, dernek çalışmalarında sorumluluk almayan üyeler yönetim kurulu kararı ile üyelikleri düşürülebilecek. Ayrıca 3 yıl görev yapan yönetim kurulunun yeni dönemde görev süresi 2 yıla indirildi. Yeni dönem yönetim kurulunun ibrası tüm üyeler tarafından kabul edilmesinin ardından salonda ki katılımcılara yönelik bir konuşma yapan DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin T.Özdinçer yeni dönem faaliyetlerinde en çok eğitim konusunda hassaslaşacaklarını ve bu konuda ki etkinlik sayısını önceki döneme göre çoğaltacaklarının altını çizdi. Özdinçer, “Biz okullarda ve mahallelerde ki seminer, panel ve eğitim toplantıları ile ilgili önemi bir ivme kazanmıştık. Ancak 15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL dönemi sonrası ilçemiz kaymakamı ve ilçe emniyet müdürlüğümüz bu tür çalışmaların belirli bir dönemde yapılmaması konusunda öneride bulundu. Biz bu doğrultuda bu çalışmalarımıza ara vermiştik. Ancak yeni dönemde bu çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Eğitimin bu ülkenin gelişimindeki en önemli unsur olduğuna inanıyorum. Eğiti illa ki okumakla, öğretimle üniversite bitirmekle olmaz. Her alanda bireyin eğitimi çok önemlidir. Bu vesile ile yeni dönem yönetim kuruluma başarılar diliyorum ilçemize hayırlı olsun.” dedi. DASİAD YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU Hüseyin T. Özdinçer İnci Ceyda Teomanlı Metin İnan Mukadder Doğanay Engin Taşkıran Şadi Güven Rıfat Yakupoğlu Mustafa Serdar Özmet Ali Celep Fatih Ünsal İbrahim Karslı    
Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongre sonunda mevcut başkan Hüseyin Tevfik Özdinçer tek liste ile yer aldığı kongrede genel kurl üyelerinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Özdinçer dışında başka listenin yer almadığı genel kurulda önemli karalara da imza atıldı. Bundan sonra etkinlik ve faaliyetlere katılım göstermeyen, olağan toplantılara zaman ayıramayan, dernek çalışmalarında sorumluluk almayan üyeler yönetim kurulu kararı ile üyelikleri düşürülebilecek. Ayrıca 3 yıl görev yapan yönetim kurulunun yeni dönemde görev süresi 2 yıla indirildi. Yeni dönem yönetim kurulunun ibrası tüm üyeler tarafından kabul edilmesinin ardından salonda ki katılımcılara yönelik bir konuşma yapan DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin T.Özdinçer yeni dönem faaliyetlerinde en çok eğitim konusunda hassaslaşacaklarını ve bu konuda ki etkinlik sayısını önceki döneme göre çoğaltacaklarının altını çizdi. Özdinçer, “Biz okullarda ve mahallelerde ki seminer, panel ve eğitim toplantıları ile ilgili önemi bir ivme kazanmıştık. Ancak 15 Temmuz darbe girişimi ve OHAL dönemi sonrası ilçemiz kaymakamı ve ilçe emniyet müdürlüğümüz bu tür çalışmaların belirli bir dönemde yapılmaması konusunda öneride bulundu. Biz bu doğrultuda bu çalışmalarımıza ara vermiştik. Ancak yeni dönemde bu çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Eğitimin bu ülkenin gelişimindeki en önemli unsur olduğuna inanıyorum. Eğiti illa ki okumakla, öğretimle üniversite bitirmekle olmaz. Her alanda bireyin eğitimi çok önemlidir. Bu vesile ile yeni dönem yönetim kuruluma başarılar diliyorum ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

DASİAD YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU

Hüseyin T. Özdinçer

İnci Ceyda Teomanlı

Metin İnan

Mukadder Doğanay

Engin Taşkıran

Şadi Güven

Rıfat Yakupoğlu

Mustafa Serdar Özmet

Ali Celep

Fatih Ünsal

İbrahim Karslı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.