19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DASİAD, Şeker'e Gitti

Darıca 14.09.2018 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DASİAD, Şeker'e Gitti

DASİAD (Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu, Darıca'ya atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker'e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

DASİAD (Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu, Darıca'ya atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker'e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer’in yanı sıra Başkan Yardımcısı İnci Ceyda Teomalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Yakupoğlu, Metin İnan ve Genel Sekreter Mehmet Alcan yer aldı. EMNİYETLE İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK Ziyarette DASİAD olarak daima emniyet güçlerine destek olacaklarını söyleyen DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, "Şimdiye kadar beraber gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizi sürdürmeye ve Darıca için ortak proje ve etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz." dedi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker ise, ziyaretlerinden ötürü Özdinçer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, işbirliğini sürdürmeye ve Darıca’nın güvenliği için ortak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.  
DASİAD (Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu, Darıca'ya atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker'e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

DASİAD (Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu, Darıca'ya atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker'e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette DASİAD Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer’in yanı sıra Başkan Yardımcısı İnci Ceyda Teomalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Yakupoğlu, Metin İnan ve Genel Sekreter Mehmet Alcan yer aldı.

EMNİYETLE İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Ziyarette DASİAD olarak daima emniyet güçlerine destek olacaklarını söyleyen DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, "Şimdiye kadar beraber gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizi sürdürmeye ve Darıca için ortak proje ve etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz." dedi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker ise, ziyaretlerinden ötürü Özdinçer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, işbirliğini sürdürmeye ve Darıca’nın güvenliği için ortak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.