DASİAD sınırlarını aşıyor

Darıca 04.05.2017 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DASİAD sınırlarını aşıyor

Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aslan Çimento İlkokulu’nda dernek katkısı ile hayata geçirilen Atatürk Köşesi’ni gezdiler.

Aslan Çimento İlkokulu Müdürü Ahmet Kayaoğlu evsahipliğinde düzenlenen programa katılan DASİAD üyeleri Atatürk köşesinin yanısıra okulun fiziksel durumunu da çok beğendiklerini söyledi. DAQSİAD’a bağlı yönetim kurulu üyeleri, “Bizim çocukların okuduğu özel okullardan hiç te geri kalır bişr durumu yok bu okulun.” Şeklindeki yorumları karşısında mutlu olan Okul Müdürü Kayaoğlu, “Duvarlarınız, tavanlarınız, zeminleriniz altından da olabilir. Ancak önemli olan verdiğiniz eğitimin kalitesidir. Biz bu konuda da okulumuzun yetiştirdiği öğrencilerle gurur duyuyoruz. Öğretmenlerimizin verdiği eğitim kalitesi ile ayrıca gururlanıyoruz. DASİAD artık bizlerin bir akrabası, partneridir. Onlarla işbirliği içinde olmaktan ayrıca mutluyuz.” dedi. DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer’de, “Konu Atatürk Köşesi olunca ne tartışılacak nede konuşacak bir durum sözkonusu olamaz. Böyle bir projeye katkı sunmak hatta sahiplenmek bizim içinde zevkti. Bundan sonrada da her türlü projeniz içinde karınca kararınca katkı sunacak bir partneriniz olmaktan mutluyuz.” dedi. GAZİANTEP’E GİDİYORLAR Eğitim projeleri kapsamında yoğun bir dönem yaşadıklarını ifade eden DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, “6 Mayıs 2017 tarihinde önce Gaziantep’e gideceğiz. Buradan Şanlıurfa’ya ve oradan da Kilis’e geçiş yapacağız. Burada ki okullar içinde yer alan özel öğrencilerin eğitim eksikliklerini gidereceğiz. Beden Eğitim malzemelerinden kırtasiye malzemelerine kadar tüm desteğimizi sunacağız. Toplam 3 gün sürecek olan proje gezimizde bir çok okul ve öğrenci ile ilişkiler kurmayı hedefliyoruz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Aslan Çimento İlkokulu’nda dernek katkısı ile hayata geçirilen Atatürk Köşesi’ni gezdiler.

Aslan Çimento İlkokulu Müdürü Ahmet Kayaoğlu evsahipliğinde düzenlenen programa katılan DASİAD üyeleri Atatürk köşesinin yanısıra okulun fiziksel durumunu da çok beğendiklerini söyledi. DAQSİAD’a bağlı yönetim kurulu üyeleri, “Bizim çocukların okuduğu özel okullardan hiç te geri kalır bişr durumu yok bu okulun.” Şeklindeki yorumları karşısında mutlu olan Okul Müdürü Kayaoğlu, “Duvarlarınız, tavanlarınız, zeminleriniz altından da olabilir. Ancak önemli olan verdiğiniz eğitimin kalitesidir. Biz bu konuda da okulumuzun yetiştirdiği öğrencilerle gurur duyuyoruz. Öğretmenlerimizin verdiği eğitim kalitesi ile ayrıca gururlanıyoruz. DASİAD artık bizlerin bir akrabası, partneridir. Onlarla işbirliği içinde olmaktan ayrıca mutluyuz.” dedi. DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer’de, “Konu Atatürk Köşesi olunca ne tartışılacak nede konuşacak bir durum sözkonusu olamaz. Böyle bir projeye katkı sunmak hatta sahiplenmek bizim içinde zevkti. Bundan sonrada da her türlü projeniz içinde karınca kararınca katkı sunacak bir partneriniz olmaktan mutluyuz.” dedi.

GAZİANTEP’E GİDİYORLAR

Eğitim projeleri kapsamında yoğun bir dönem yaşadıklarını ifade eden DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, “6 Mayıs 2017 tarihinde önce Gaziantep’e gideceğiz. Buradan Şanlıurfa’ya ve oradan da Kilis’e geçiş yapacağız. Burada ki okullar içinde yer alan özel öğrencilerin eğitim eksikliklerini gidereceğiz. Beden Eğitim malzemelerinden kırtasiye malzemelerine kadar tüm desteğimizi sunacağız. Toplam 3 gün sürecek olan proje gezimizde bir çok okul ve öğrenci ile ilişkiler kurmayı hedefliyoruz.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.