19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Davutoğlu iftar için Gebze'ye mi gelecek?

Darıca 23.05.2019 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Davutoğlu iftar için Gebze'ye mi gelecek?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu 'davet edildiği' iftar programlarında yeni parti kuruluş süreci ve mevcut gündemle ilgili mesaj vermeye devam ediyor. Davutoğlu son olarak dün Ankara Dostları Platformu'nun iftarında kürsüye çıktı. İktidar partisini ve mevcut sistemi eleştirmeye devam eden Davutoğlu kuracağı iddia edilen partiyle ilgili net bir bilgi vermedi. Yeni parti için ilk toplantısını Konya'da düzenleyen Davutoğlu'nun Kocaeli'yi de listesini aldığı iddia ediliyor. AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, eski bakan Nihat Ergün gibi pek çok yol arkadaşı kentimizde yer alan Davutoğlu en kısa zaman Kocaeli'yi ziyaret edecek. Davutoğlu'nun Kocaeli yapılanmasında yer alacak olan isimler bu buluşmanın Ramazan ayı geçmeden bir iftar programında gerçekleştirilmesini istiyor. Özellikle Gebze bölgesinde ağırlığı olduğu bilinen Ergün ve Davutoğlu ekiplerinin toplantı tarihi henüz net değil. Toplatıyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. HABER: KÜBRA AKABALI

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu 'davet edildiği' iftar programlarında yeni parti kuruluş süreci ve mevcut gündemle ilgili mesaj vermeye devam ediyor. Davutoğlu son olarak dün Ankara Dostları Platformu'nun iftarında kürsüye çıktı. İktidar partisini ve mevcut sistemi eleştirmeye devam eden Davutoğlu kuracağı iddia edilen partiyle ilgili net bir bilgi vermedi.

Yeni parti için ilk toplantısını Konya'da düzenleyen Davutoğlu'nun Kocaeli'yi de listesini aldığı iddia ediliyor. AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, eski bakan Nihat Ergün gibi pek çok yol arkadaşı kentimizde yer alan Davutoğlu en kısa zaman Kocaeli'yi ziyaret edecek. Davutoğlu'nun Kocaeli yapılanmasında yer alacak olan isimler bu buluşmanın Ramazan ayı geçmeden bir iftar programında gerçekleştirilmesini istiyor. Özellikle Gebze bölgesinde ağırlığı olduğu bilinen Ergün ve Davutoğlu ekiplerinin toplantı tarihi henüz net değil. Toplatıyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.