Davutoğlu ile Bahçeli bir arada

14.07.2015 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Davutoğlu ile Bahçeli bir arada

AKP Genel başkanı Ahmet Davutoğlu, koalisyon arayışında ikinci görüşmeyi MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapıyor.

 AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında biraraya geldi. Görüşmenin saat 14.00'de başlaması bekleniyordu. Ancak görüşmeler sonucunda toplantı bir saat öne çekildi. AK Parti'nin heyetinde Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan, Ertan Aydın bulunuyor. Görüşmeye MHP heyeti olarak Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın ile Ahmet Kenan Tanrıkulu, Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı katıldı.  YAKINLIĞIN ÖLÇÜSÜ NETLEŞİR Başbakan Davutoğlu, CHP ve MHP'ye hangi uzaklıkta oldukları sorulmuş, Davutoğlu ise şöyle yanıt vermişti: CHP ile de MHP ile de bu anlamda yakınlığımız aynı. Bu süreçte olumlu kavramlar kullanalım. Uzaklık değil negatif bir kelime. CHP ile görüşmemiz olumlu geçti, sıcak bir atmosferde geçti. Hepimiz bu ülkeye hizmet için varız. Birbirimize duyduğumuz saygı millete de güven verecektir. Millet şu anda birbiriyle konuşabilen anlaşabilen bir yaklaşımı istiyor. Milletimizin bu talebini karşılayacak şekilde tutum almamızı bekliyorum. MHP ile yarın görüştükten sonra sürecin ilerlemesi konusunda bu yakınlığın ölçüsü daha netleşir.
AKP Genel başkanı Ahmet Davutoğlu, koalisyon arayışında ikinci görüşmeyi MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapıyor.

 AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında biraraya geldi. Görüşmenin saat 14.00'de başlaması bekleniyordu. Ancak görüşmeler sonucunda toplantı bir saat öne çekildi. AK Parti'nin heyetinde Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan, Ertan Aydın bulunuyor. Görüşmeye MHP heyeti olarak Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın ile Ahmet Kenan Tanrıkulu, Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı katıldı. 

YAKINLIĞIN ÖLÇÜSÜ NETLEŞİR

Başbakan Davutoğlu, CHP ve MHP'ye hangi uzaklıkta oldukları sorulmuş, Davutoğlu ise şöyle yanıt vermişti: CHP ile de MHP ile de bu anlamda yakınlığımız aynı. Bu süreçte olumlu kavramlar kullanalım. Uzaklık değil negatif bir kelime. CHP ile görüşmemiz olumlu geçti, sıcak bir atmosferde geçti. Hepimiz bu ülkeye hizmet için varız. Birbirimize duyduğumuz saygı millete de güven verecektir. Millet şu anda birbiriyle konuşabilen anlaşabilen bir yaklaşımı istiyor. Milletimizin bu talebini karşılayacak şekilde tutum almamızı bekliyorum. MHP ile yarın görüştükten sonra sürecin ilerlemesi konusunda bu yakınlığın ölçüsü daha netleşir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.